Ny virkesköpare i Tavastehus

Kaija Kokkala inledde sitt arbete på UPM:s skogsservicekontor i Tavastehus i augusti. Kaija är virkesköpare i ett område som omfattar Tavastehus innerstad, Janakkala och Hattula.

Kaija studerade till skogsbruksingenjör vid Evo och utexaminerades 2007. Hon har fortsatt sina studier vid Helsingfors universitet och har som mål att bli forstmästare inom några år. Kaija har tidigare arbetat på en sågfirma där hennes arbetsuppgifter var virkesinköp, styrning av drivning och transporter samt handledning i anknytning till drivning av energivirke. Ett intressant tillägg till de skogliga studierna är hennes musikmagisterexamen från Sibelius-Akademin med dragspel som huvudämne. 

Förutom virkeshandelsärenden vill Kaija gärna diskutera alla skogsrelaterade frågor med skogsägarna. De mångsidiga skogstjänsterna och rådgivningstjänsterna anpassas efter skogsägarnas individuella önskemål.
 
- Varmt välkomna till skogsservicekontoret i Tavastehus, säger Kaija. Kaija Kokkala är anträffbar på Tavastehus skogsservicekontor, Pitkätanhuankatu 2. Du kan också skicka e-post till kaija.kokkala(at)upm.com eller ringa 02041 64753.

Med hjälp av UPM Skogs skogsexpertsökning kan du söka kontaktinformation enligt ort eller namn.