bonvesta.fi förnyas

UPM Bonvesta förbättrar sina tjänster ytterligare och skapar en helhet
som kunden har nytta av.
Temaobjekt (Teemakohteet)
På webbplatsen presenterar UPM Bonvesta temaobjekt, dvs. strandtomter eller skogsfastigheter som redan är till försäljning kompletterade med särskilda tilläggsegenskaper. Exempel på sådana teman är: ett objekt för jägare, ett objekt för fiskare, ett byggt objekt osv. Temaobjekten presenteras med ytterligare information bl.a. om kommunen, kulturen och möjligheterna till fritidsaktiviteter.

Temaobjekten känner du igen på det gröna hörnet och alla våra Temaobjekt finns nu på samma sida. Du kan läsa mer om dem genom att klicka på bannern i högerkanten på startsidan.

Det växer pengar på träden (Raha kasvaa puissa)
I UPM Bonvestas skogsfastigheter växer det pengar på träden. Besök vår webbplats så får du reda på hur det är möjligt. Hit kommer du via reklamen på startsidan och via länken Skogsfastigheter (Metsätilat) uppe på sidan. Här kommer du senare också att hitta vår nya broschyr om detta som kan laddas ner.

Lugn och ro på den egna stranden (Omaa rauhaa omalla rannalla)
UPM Bonvesta bjuder även i år ut nya, högklassiga strandtomter. UPM Bonvesta-strandtomterna ligger vid Finlands vackraste vattendrag. Du kan välja bland tomter vid båtrutter längs våra stora sjöar och tomter vid små och lugna skogssjöar.

Fastighetshelheter (Tilakokonaisuudet)
På den nya sidan Fastighetshelheter  bjuder UPM Bonvesta ut stora skogsfastighetshelheter. Helheten består av en eller flera fastigheter eller outbrutna områden. Storleken på helheterna som säljs är mellan 500 och flera tusen hektar. Försäljningen av helheterna ordnas som anbudstävling. De första helheterna publiceras på denna webbplats med början den 27 februari 2012.

Nyhetsbrev (Uutiskirjeet)
Nu kan du beställa våra nya nyhetsbrev Metsänvartija och Rantavahti via en och samma banner på startsidan. Vi lottar ut ett pris varje vecka bland alla som beställt ett nyhetsbrev.

Kundernas anslagstavla (Asiakkaan ilmoitustaulu)
På anslagstavlan finns kanaler som du kan använda för att kontakta oss bland annat om följande: UPM Bonvesta skogsfastigheter, UPM samfällda skogar och UPM Bonvesta tillskottsmark. Påverka vårt utbud av skogsfastigheter och lämna ett meddelande via kundernas anslagstavla .