UPM Bonvestas webbtjänst har förnyats

​UPM Bonvestas nyhetsbrev som innehåller information om Finlands bästa tillgängliga strandtomter och skogsfastigheter har förnyats vid ingången av 2012.

Nya nyhetsbrev

Via tjänsten kan du nu separat beställa nyhetsbrevet Rantavahti som innehåller information om UPM Bonvestas strandtomter eller nyhetsbrevet Metsänvartija som informerar om UPM Bonvestas skogsfastigheter.

De nuvarande sändlistorna tas ur bruk i början av februari 2012. Om du även i fortsättningen vill få information om tillgängliga objekt direkt till din e-post kan du beställa nyhetsbrevet eller -breven på webbplatsen www.bonvesta.fi.

Bland alla som beställt ett nyhetsbrev lottar vi varje vecka ut Fiskars-produktpaket.

Specialpresentation

Under 2012 presenterar vi utvalda objekt som du kan ta en titt på genom att klicka på rutan Nyt esittelyssä på ingångssidan på www.bonvesta.fi. Just nu kan du läsa mer om en herrgård vid stranden av Pielisjoki i Joensuu. 

Kundernas anslagstavla

Via tjänsten Asiakkaan ilmoitustaulu meddelar du enkelt om du är intresserad av att köpa en skogsfastighet eller ansluta en skogsfastighet till UPM Samfällda skogar. Genom att berätta för oss vad du är intresserad av hjälper du oss att planera förberedningen av skogsfastigheter som är till salu. Vi svarar inte separat på köpannonser.

Men en anslutningsanmälan till UPM Samfällda skogar kan du meddela oss fastighetsbeteckningen för den fastighet du vill ansluta till UPM Samfällda skogar. Vi förmedlar uppgifterna till den samfällda skogen och en representant för den kontaktar dig och berättar mer om UPM Samfällda skogar och anslutningsvillkoren.