Nytt skogsservicekontor i Dickursby i Vanda

​UPM har öppnat ett nytt skogsservicekontor i Dickursby. Adressen är Vallmovägen 5A. Skogsägarna betjänas av Kari Airaksinen som tidigare har arbetat på UPM:s skogsservicekontor i Helsingfors.

UPM:s mål är att skogsägarna ska ha tillgång till alla tjänster som rör virkeshandel, skogsvård och skogsinnehav på sin egen bostadsort. Trafikförbindelserna till Dickursby är goda oavsett från vilket håll man kommer.

- Utgående från skogsägarens behov skapas en servicehelhet som kan omfatta virkeshandelstjänster samt planering och genomförande av skogsvård på basis av en skogsbruksplan som gjorts upp för fastigheten. En skogsägare som har tecknat ett skogsserviceavtal har alltid en egen kontaktperson på UPM som snabbt kan nås i alla frågor som gäller skogsinnehav, berättar skogsexperten i Dickursby, Kari Airaksinen. 

Kontoret i Dickursby är öppet vardagar kl. 10–15. Kunderna kan boka ett möte på kontoret också med andra experter vid UPM Skog, t.ex. i juridiska ärenden eller ärenden som gäller generationsväxling eller beskattning.

UPM skogsservicekontor finns i Dickursby centrum på adressen Vallmovägen 5A, 01300 VANDA. Kontoret ligger på några minuters gångavstånd från Dickursby järnvägsstation.

 

Tillsammans med Kari Airaksinen (till höger) på bilden är UPM Skogs chef i juridiska tjänster Heikki Kalvila och skogsserviceassistenten Leena Paananen. Kontoret i Dickursby öppnades den 11 november.