Metsätilakokonaisuudet UPM Bonvesta

Investera i skogen – UPM Bonvesta erbjuder stora skogsfastighetshelheter

​UPM Bonvesta säljer ett stort antal skogsfastigheter i olika storlekar samt fastighetshelheter som utgörs av en eller flera fastigheter eller outbrutna områden. Storleken på skogsfastighetshelheterna som nu kommit ut till försäljning är mellan 500 hektar och över 5000 hektar.
​Fastigheter som kommit ut till försäljning den 30 november 2012: 

Joensuu Sonkaja 609 ha
Keitele Suvanto  982 ha
Kuhmo Lammasperä 5084 ha
Polvijärvi Männikkölä 607 ha
Polvijärvi Kisko  505 ha
Vaala Lahnaselkä 940 ha

Dessutom säljs fastighetshelheten Vieremä som har en yta på 900 ha.


UPM Bonvestas skogsfastighetshelheter har skötts av fackmän och deras skogsvårdstillstånd är gott. Köparen har alltid tillgång till aktuella uppgifter om skogstillgångarna och skogsbruksplaner. Noggrannare uppgifter om fastigheterna som är till salu finns på bonvesta.fi.

Den grundläggande förutsättningen för en lönsam skogsinvestering är en planmässig skötsel av skogarna och virkeshandel. Vi ingår ett långvarigt virkeshandels- och skogsserviceavtal med dem som köper fastighetshelheter. Med hjälp av avtalet får den nya skogsägaren tillgång till de bästa förmånerna och det största tjänsteutbudet på marknaden.
 
Skogen är en stabil, trygg och bekymmerfri placeringsform. Naturen sköter produktionen och UPM sköter resten för din räkning.