Palvelupaketit

UPM Metsäsuunnitelma

​Mitkä ovat tavoitteesi metsäsi suhteen ja miten aiot päästä niihin? UPM Metsäsuunnitelma on metsänomistajan käsikirja ja tärkein päätöksenteon tuki. Se perustuu maastosta inventoituihin tai jo olemassa olevasta lähteestä saataviin metsävaratietoihin. Sen avulla pystyt tekemään aina oikea-aikaisia valintoja metsänhoitotoimenpiteistä ja saat parhaan mahdollisen puuntuotannollisen tuoton.

​UPM Metsäsuunnitelmasta voit aina tarkistaa, mitä metsässäsi kannattaa tehdä seuraavaksi, jotta saavutat asetetut tavoitteesi koko tilakokonaisuuden hoidossa. 

Miksi UPM Metsäsuunnitelma sopisi sinulle?

  • Teemme sinulle suunnitelman seuravaksi kymmeneksi vuodeksi ja ylläpidämme kuviotietoja tehtyämme metsässä toimenpiteitä.
  • Suunnitelman pohjalta tarvittavien töiden sopiminen on helppoa ja nopeaa. Toteutamme ne laadukkaasti kilpailukykyiseen hintaan.
  • Osana UPM Metsäsuunnitelmaa saat käyttöösi myös maksuttoman UPM Verkkometsäsuunnitelman.

Tämä paketti on osa näitä palvelutasoja:

Tarkempi tuotekuvaus

Metsänomistajan tavoitteet selvitetään UPM Metsäsuunnitelmaa tilattaessa. Suunnitelmaa tehtäessä kuvioidaan suunniteltava alue metsätalouskuvioiksi, jotka inventoidaan maastossa.

Metsänomistajalle toimitetaan UPM Metsäsuunnitelmakansio, joka sisältää seuraavat tiedot:

  • Metsästä kuvioittain inventoidut puuston ja maapohjan tiedot
  • Metsänomistajan tavoitteiden mukaiset hakkuu- ja metsänhoitotyöehdotukset kymmenvuotiskaudelle
  • Kuviokartta
  • Teemakartat
  • Ilmakuva
  • Suunnitelman mukainen kehitysennuste
  • Vertaileva suurimman mahdollisen hakkuumäärän mukainen hakkuusuunnite ja kehitysennuste

UPM Metsä Kumppanuussopimusasiakas saa lisäksi käyttöönsä verkkoversion UPM Metsäsuunnitelmasta, joka sisältää myös vero-osion.

UPM voi halutessaan käyttää suunnitelman laatimisessa alihankintaa.

Metsäsuunnitelmakansion toimittamisen ja läpikäymisen jälkeen UPM laskuttaa asiakasta sopimuksen mukaisesti.

Ehdot

Tarjouspyynnön lähettäminen ei sido asiakasta puukaupantekoon tai metsäpalvelutuotteen ostamiseen. Tarjouspyyntö on toimeksianto asiakkaalta UPM:lle yksilöidyn ja tarkennetun tarjouksen esittämiseksi. Asiakas päättää tarjouksen saatuaan haluaako solmia sopimuksen UPM:n kanssa.

Hintatiedot

Paikkakuntakohdekohtaiset UPM Metsäsuunnitelman hintatiedot saat metsäasiakasvastaavaltasi.

Palvelun hinta perustuu tilan sijaintiin sekä metsä-, kitu- ja joutomaiden pinta-alaan. UPM Metsäsuunnitelman sisältö ja tarkka kiinteähintainen kokonaiskustannus ilmoitetaan asiakkaalle jo tilaushetkellä.

Arvonlisäverovelvollinen metsänomistaja saa vähentää arvonlisäveroverolliseen toimintaansa kohdistuvissa kuluissa maksamansa arvonlisäverot alv-verotuksessaan.

Ota yhteyttä

Jos kiinnostuit UPM Metsäsuunnitelmasta, klikkaa alla olevaa Pyydä tarjous -painiketta, täytä avautuvalla sivulla omat tietosi ja lähetä ne meille. Metsäasiakasvastaavamme on sinuun yhteydessä.

   
Pyydä tarjous
 

 LATAA ESITE