Palvelutasot

UPM Kumppani

​UPM Kumppani tuo käyttöösi laajimman valikoiman palvelujamme. Katsotaan yhdessä, miten ylläpidämme metsäsi tuottavuutta ja elinvoimaisuutta. Henkilökohtainen yhteyshenkilösi on valmis laittamaan koko osaamisensa peliin, jotta saisit metsästäsi parhaan tuoton vuodesta toiseen.

Oikea-aikaista metsäasioiden hoitoa

Haluamme ylläpitää metsäsi hyvinvointia ja auttaa sinua tekemään oikeat ratkaisut metsänhoidossa ja metsänuudistamisessa. Metsäsuunnitelman tai metsävaratietojen perusteella räätälöimme sinulle aina kilpailukykyisen palvelukokonaisuuden, jolla varmistat metsäsi tuottavuuden. Tutustu UPM Metsäsuunnitelmaan.

Tiedätkö, mitä metsäsi tarvitsee juuri nyt?

Pysy ajan tasalla siitä, mitä metsässäsi tapahtuu. UPM Kumppani tarjoaa sinulle kattavan tietopaketin, jonka pohjalta pystyt päättämään tuottotavoitteidesi mukaan tehtävistä toimenpiteistä. Lisäksi voimme hoitaa kaiken vaadittavan metsääsi liittyvän viranomaisasioinnin. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Kumppanina hyödyt eniten

UPM Kumppani -palvelutasolla saat rahanarvoisia etuja ja kumppaninamme varmistamme metsätaloutesi jatkuvan hoidon ja kannattavuuden. Samalla pidät huolen, että puusi on kysyttyä tavaraa jatkossakin ja metsäsi pysyy monimuotoisena. Lue lisää kumppanuuseduista.

Etämetsänomistajana voit jättää metsäsi hyvinvoinnin vastuullemme

UPM Kumppani -asiakkaana myös etämetsänomistaminen on helppoa. Jos et ehdi keskittyä metsääsi, me voimme tehdä kaiken puolestasi. Ehdotamme aktiivisesti toimenpiteitä, joilla saat huolettomasti parhaimman mahdollisen hyödyn metsäomaisuudestasi.   

UPM Kumppani -palvelutasoon kuuluvat palvelupaketit

UPM Kumppani -palvelutasoon kuuluvat yksittäiset metsäpalvelut