Palvelupaketit

UPM Tuottotaimikko

​Tahdotko varmistaa, että uusi kuusimetsäsi on elinvoimainen, helppohoitoinen ja tuottava? UPM Tuottotaimikolla tämä hoituu yhdellä kertaa. Istutamme kasvupaikalle sopivimmat taimet suoraan tuoreeseen muokkausjälkeen ja suoritamme koneellisen varhaisperkauksen 3-5 vuoden kuluttua istutuksesta. Näin taimikko saa parhaan alun kehittyä tasaisesti ja sen hoitotoimenpiteiden tarve on pienempi. UPM Tuottotaimikolla saat nopeammin hakkuutuloja ja metsän tuottavuus nousee.

​Miksi UPM Tuottotaimikko sopisi sinulle?

  • Se on yksinkertainen tapa täyttää metsälain mukainen uudistamisvelvoite.
  • Taimet valitaan huolellisesti UPM:n omasta tarhasta.
  • Ehdottamamme toimenpiteet on kaikki testattu UPM:n omissa metsissä ja todettu tehokkaiksi.

Tarkempi tuotekuvaus

UPM Tuottotaimikko sisältää maanmuokkauksen, UPM:n Joroisten tarhalla kasvatetut laatutaimet ja niiden koneellisen istutuksen sekä taimikon koneellisen kitkennän noin 3–5 vuoden kuluttua istutuksesta.

Koneellinen istutus onnistuu parhaiten kivennäismailla, jotka eivät ole kovin kivisiä. Kone tekee hehtaarille noin 1 800 istutusmätästä, joihin kuhunkin istutetaan taimi samalla kertaa.

Konekitkentä on tarkoitettu ensisijaisesti kivennäismailla mätästämällä muokattujen koneistutusalojen varhaisperkaukseen. Oikea kitkentäajankohta on, kun taimet ovat noin metrin pituisia. Kohteissa, joissa on vähän lehtipuita, ei koneellista kitkentää kuitenkaan kannata tehdä.

Koneistutuksesta ja konekitkennästä kannattaa sopia kokonaisuutena jo puukaupan yhteydessä. Näin varmistat kustannustehokkaan tavan perustaa uusi taimikko.

Erikseen hankittavat lisäpalvelut:

  • Uudistusalan raivaus
  • Taimikon inventointi ja täydennysistutus 3–5 vuotta uudistamisen jälkeen

Ehdot

Tarjouspyynnön lähettäminen ei sido asiakasta puukaupantekoon tai metsäpalvelutuotteen ostamiseen. Tarjouspyyntö on toimeksianto asiakkaalta UPM:lle yksilöidyn ja tarkennetun tarjouksen esittämiseksi. Asiakas päättää tarjouksen saatuaan haluaako solmia sopimuksen UPM:n kanssa.

Hintatiedot

Hinta alkaen 1890 €/ha + alv 24 %. Tarkemmat hintatiedot saat metsäasiakasvastaavaltasi.

Ota yhteyttä 

Jos kiinnostuit UPM Tuottotaimikosta, klikkaa alla olevaa Pyydä tarjous -painiketta, täytä avautuvalla sivulla omat tietosi ja lähetä ne meille. Metsäasiakasvastaavamme on sinuun yhteydessä.

1 890,00 €/ha (+alv)
Pyydä tarjous