Yksittäiset metsäpalvelut

Taimikoninventointi

​Oikea-aikaisella taimikoninventoinnilla havaitaan varhaisessa vaiheessa mahdolliset luonnontuhot tai epäonnistumiset metsänuudistamisessa. Inventoinnilla saat kuvauksen mahdollisista täydennysistutustarpeista ja niiden sijoittumisesta. Tämän tiedon pohjalta voit ryhtyä toimenpiteisiin, joilla edesautat taimikon hyvää varhaiskehitystä sekä varmistat uuden metsän nopean ja tasaisen kehityksen.

​Tahdotko toteuttaa taimikoninventoinnin vaivattomasti?

 • UPM on vahva osaaja metsänhoidossa ja meillä on pitkä kokemus yhtiön omien ja asiakasmetsien hoidosta.
 • Oikein ajoitettu taimikoninventointi kuuluu kolmiportaiseen laadunvalvontakonseptiimme. Kysy metsäasiakasvastaavaltasi, jos haluat kuulla lisää. 
 • Metsäammattilaisemme arvioi täydennysistutustarpeen ja ehdottaa sinulle parhaiten sopivaa ratkaisua. Et maksa turhasta.

Tarkempi tuotekuvaus

 • Taimikon inventointisuunnitelman laatiminen
  - Työalueen määrittäminen
  - Kustannusarvion määrittäminen
 • Taimikon inventoinnin toteuttaminen
  - Ilmoitus metsänomistajalle työn aloittamisesta
  - Maastoinventointi
  - Työn laadun varmistaminen
 • Toteutetun työn laskutus
 • UPM:n tietojärjestelmässä olevan kuviotiedon päivittäminen

Ehdot

Tarjouspyynnön lähettäminen ei sido asiakasta puukaupantekoon tai metsäpalvelutuotteen ostamiseen. Tarjouspyyntö on toimeksianto asiakkaalta UPM:lle yksilöidyn ja tarkennetun tarjouksen esittämiseksi. Asiakas päättää tarjouksen saatuaan haluaako solmia sopimuksen UPM:n kanssa.

Hintatiedot

Hinta alkaen 47 €/ha + alv 24 %.

Ota yhteyttä

Jos taimikoninventointi kiinnostaa, klikkaa alla olevaa Pyydä tarjous -painiketta, täytä avautuvalla sivulla omat tietosi ja lähetä ne meille. Metsäasiakasvastaavamme on sinuun yhteydessä.

47,00 €/h (+alv)
Pyydä tarjous