Yksittäiset metsäpalvelut

UPM Metsän arvio

​UPM Metsän arvio kertoo sinulle metsäsi kokonaisarvon, metsän osatekijöiden arvot sekä tällä hetkellä hakattavissa olevan puuston arvon. Ammattilaisen tekemän arvion perusteella pystyt paremmin hallitsemaan metsän omistajanvaihdosta esimerkiksi sukupolvenvaihdoksessa, perunkirjoituksessa tai myydessäsi tilan vapaille markkinoille.

UPM Metsän arvio antaa sinulle selkeät lähtökohdat metsätalouden suunnitteluun.

Tahdotko saada metsäsi arvon tietoosi vaivattomasti?

  • Saat luotettavan päätöksenteon tuen, joka perustuu ylläpitämäämme ajantasaiseen puustotietoon, jossa on huomioitu tehdyt hakkuut ja hoitotoimenpiteet sekä puuston kasvu.
  • Arvion laatii aina siihen erikoistunut asiantuntijamme.
  • Saat helppolukuisen dokumentin, johon on liitettynä myös metsätilasi kehitysluokka- ja kuviokartat.

Tämä yksittäinen palvelu on osa näitä palvelutasoja:

Tarkempi tuotekuvaus

Metsän arvio on summa-arvomenetelmällä tehty laskelma metsätilalla olevien metsien arvosta. Summa-arvomenetelmässä lasketaan yhteen metsän omaisuusosat, joiden kokonaisarvoa korjataan kohdekohtaisten tekijöiden, kuten sijainnin, kehitysluokkajakauman, metsänhoitotöiden määrän ja niiden vaikeusasteen, tiestön, hakkuumahdollisuuksien, puuston laadun ja maapohjasta perusteella vastaamaan metsän arvoa.

Metsän arvion tilaaminen edellyttää, että tilan metsäsuunnitelmatiedot ovat siirretty UPM:n tietojärjestelmään ja että ne ovat ajan tasalla, esimerkiksi ylläpidetty UPM:n toimesta.

Ehdot

Tarjouspyynnön lähettäminen ei sido asiakasta puukaupantekoon tai metsäpalvelutuotteen ostamiseen. Tarjouspyyntö on toimeksianto asiakkaalta UPM:lle yksilöidyn ja tarkennetun tarjouksen esittämiseksi. Asiakas päättää tarjouksen saatuaan haluaako solmia sopimuksen UPM:n kanssa.

Hintatiedot

Hinnat alkaen (20 ha:n tila) 250 € + alv 24 %, yhteensä 310 €.

Ota yhteyttä

Jos UPM Metsän arvio kiinnostaa, klikkaa alla olevaa Pyydä tarjous -painiketta, täytä avautuvalla sivulla omat tietosi ja lähetä ne meille. Metsäasiakasvastaavamme on sinuun yhteydessä.

250,00 € (+alv)
Pyydä tarjous