Oma rauha on nyt meidän jokaisen ulottuvilla

​Rantatontti on monien muiden vapaa-ajan tuotteiden ja palvelujen ohessa hyvä kotimainen vaihtoehto vapaa-ajan viettoon.

UPM Bonvesta -rantatontti on varteenotettava vaihtoehto elämysmatkoille, urheiluaktiviteeteille ja muille vapaa-ajan harrastuksille. Rantatontti on arvonsa erinomaisesti säilyttävä ja hyvinvointia luova sijoitus suomalaiseen maahan.

Mitkä ovat kiinnostavimmat mökkimuistosi? Mikä on mieleenpainuvin luontoelämys mökilläsi? Mitä kaikkea voit harrastaa omalta rantapaikalta käsin ja millainen onkaan sinun oma rauhasi omalla rannalla? Käy nyt tutkimassa erilaisia mökkitarinoita osoitteessa www.bonvesta.fi/omarauha ja jaa samalla myös omat mökkimuistot kanssamme.

Aiempina vuosina suuren suosion saanut UPM Bonvestan ”Voita oma rantatontti” -kilpailu on käynnistynyt. Kilpailun pääpalkinto – ikioma rantatontti, arvotaan kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken.
Kilpailuun osallistuminen on nopeaa ja yksinkertaista: kilpailu toimii osoitteessa www.bonvesta.fi/voitarantatontti, jossa voi valita mieleisen rantatontin ja osallistua sen arvontaan täyttämällä yhteystiedot. Valintaa helpottamaan sivustolla on työkalu, jonka avulla voi kartoittaa kunkin palkintovaihtoehdon sopivuuden juuri sinulle. Pääpalkintona on lahjakortti, joka oikeuttaa valitsemaan yhden järjestäjän esittämistä rantatonttikohteista.

Kilpailu on käynnissä 3.5. -31.8.2013.