Uusi helppo tie metsänomistamisen alkutaipaleelle

​Juuri metsää perinyt metsänomistaja on usein ihmeissään, mitä perintömetsälle pitäisi tehdä. Nippu papereita ja karttoja, joissa puhutaan oudoista asioista, voi hämmästyttää ja saada perinnön tuntumaan taakalta. Näin on erityisesti silloin, kun perheen metsäomaisuus ei ole ollut nuoremman polven kiinnostuksen kohde vanhempien eläessä.

UPM Uuden metsänomistajan –palvelu on tarkoitettu  metsänomistuksen alkutaipaleelle

Uuden palvelun avulla saat perustiedot metsänomistajan oikeuksista ja velvollisuuksista, ammattilaisen näkemyksen metsän nykytilasta sekä selkokielisen ehdotuksen tärkeimmistä tarvittavista toimenpiteistä ja niiden vaikutuksista. Kun nämä perusasiat on selvitetty, sinä metsänomistajana päätät, metsällesi tehdään.

Palvelua varten avasimme www.uusimetsanomistaja.fi -sivuston, mistä löydät oleelliset asiat metsän omistamisesta ammattislangin kiemuroita vältellen, selkeällä suomenkielellä.

Sivustolla bloggaa metsää perinyt espoolaismetsänomistaja Henna. Hennan ja hänen sisarensa tunteet lienevät tuttuja monelle metsää perineelle ja siitä perintöverot maksaneelle kaupunkilaiselle: tunneside perittyyn omaisuuteen on vahva, mutta mieltä hämmentää epävarmuus, mitä pitäisi tehdä.

Syksyn aikana järjestämme Helsingissä myös kaksi tilaisuutta (28.10. ja 3.11.), joissa keskitymme metsänomistamisen ensi askelten helpottamiseen.

6.-8.11. olemme Metsämessujen tulevaisuuden torilla Helsingin Messukeskuksessa

Tutustu UPM Uusi metsänomistaja-sivustoon »

Lisätietoa Uusi Metsänomistaja -tilaisuuksista »

Ilmoittautumiset Uusi Metsänomistaja -tilaisuuksiin
UPM Uusi Metsänomistaja -palvelunumero 020 416 5000