UPM ProFi - Kierrätysmateriaalista kestävää komposiittia terassille

​Kesällä on oivallinen hetki miettiä ja toteuttaa uusi terassi kotiin. Vaihtoehtona perinteiselle puuterassille olemme kehittäneet UPM ProFi -komposiittituotteita, joilla saat aikaan kauniin, pitkäikäisen ja helppohoitoisen  terassin.

UPM ProFi tarjoaa kestäviä komposiittiterasseja moneen makuun: UPM ProFi Design Deck -valikoima tuo raikkaan ja modernin vaihtoehdon ja UPM ProFi Classic Deck -terassivalikoima tarjoaa aidon lehtipuun kauneutta ja tuntua komposiitin muodossa. Värivaihtoehtoina on yhteensä kaksitoista upeaa väriä.

UPM ProFi -terassituotteiden valmistuksessa käytetään patentoitua komposiittiteknologiaa, jonka ansiosta niillä on huomattavasti parempi suoja UV-säteitä, pakkasta, likaa ja kolhuja vastaan kuin perinteisillä komposiitti- ja puuterasseilla. Valmistusmenetelmän ansiosta UPM ProFi -tuotteet ovat helppohoitoisia ja niillä on pitkä käyttöikä.

 


Kestävyyden lisäksi myös ympäristö on huomioitu valmistuksessa: UPM ProFi -terassilaudat on valmistettu vähintään 50-prosenttisesti kierrätysmateriaaleista. UPM ProFi Deckin pääraaka-aineena ovat puhtaat muovipolymeerit ja puuperäiset kuidut, jotka syntyvät UPM:n tarralaminaattituotannon sivutuotteina.

Erittäin iskunkestävä – myös kylmissä oloissa

Toisin kuin useimmat muut markkinoilla olevat komposiittiterassit, kaikki UPM ProFi -terassituotteet kestävät hyvin iskuja sekä lämpimässä että kylmässä ilmastossa.

Erinomainen tahrankestävyys – helppohoitoinen

UPM ProFi on helppo puhdistaa nesteroiskeista, kuten viinistä ja öljystä. Terassilaudoissa on ainutlaatuinen, likaahylkivä pinta, johon tahrat eivät imeydy.

Hiontaa, lakkausta, maalausta tai vahausta ei tarvita. Useimmiten huoltotoimiksi riittää pelkkä harjaus ja satunnainen painepesu.

Pitävä pinta – sekä märkänä että kuivana

Kitkapintansa ansiosta UPM ProFi ei ole liukas märkänäkään, joten se soveltuu erinomaisesti myös uima-allasalueiden käytäville, suihkulähteiden ympärille ja laiturien katteeksi.

Vaivatonta terassisuunnittelua

UPM ProFi Design- ja Classic-terassilaudat on suunniteltu siten, että ne on mahdollisimman helppo asentaa. Terassijärjestelmään on tarjolla kiinnikkeitä, kiskoja, peitelistoja ja muita hyödyllisiä komponentteja.

Näppärä porraslauta portaiden ja terassin reunojen viimeistelyyn

Patentoidulla L-kirjaimen muotoisella porraslaudalla UPM ProFi Deck -terasseille on helppo rakentaa tyylikkäät portaat. Myös terassien reunat voi viimeistellä porraslaudalla.

UPM ProFi -terassijärjestelmät suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, Saksassa ja Yhdysvalloissa.
 
Muita UPM ProFi -tuotteita

Uutuustuote UPM ProFi Floor on uudenlainen laatta ulkokäyttöön terasseille ja parvekkeille, sisäkäyttöön messuosastoille ja esittelytiloihin.

UPM ProFi Fence -aitajärjestelmä puutarhoihin ja pihoille.

UPM ProFi Facade -ulkoverhouspaneeli julkisivuihin.UPM ProFi –tuotteita voi ostaa Puukeskukselta, Starkilta, K-raudasta ja Rautiasta.

Lue lisää UPM ProFista ja osallistu samalla UPM ProFi Floor -kilpailuun!