UPM Metsän tilannekartoitus – metsäsi mahdollisuudet ja tarpeet tutuiksi

​Tiedätkö mitä metsääsi kuuluu? Paljonko puukauppatuloja olisi heti mahdollista saada tai mitkä metsänhoitotyöt juuri nyt saisivat metsäsi vahvaan kasvuun. Usein metsä yllättää ja tarjoaa enemmän kuin kuvittelitkaan! Tarvitsisitko ammattilaista kanssasi omaan metsääsi arvioimaan ajankohdan tilanteen ja halutessasi myös sopimaan niiden nopeasta toteuttamisesta?

Metsäasiat haltuun vaivattomasti
UPM Metsän tilannekartoitus on uusi tuote pienten  – noin 5-30 hehtaarin – metsätilojen omistajille. Siinä UPM:n metsäammattilainen tarkastaa metsätilasi toimenpiteitä tarvitsevat kohdat. Tilannekartoituksen tuloksena saat metsikkökuvioiden hakkuu- ja metsänhoitotöistä raportin, teemakartan ja ilmakuvan. Jos haluat olla metsäkierroksella mukana, on se luonnollisesti mahdollista. Samalla voit kysyä mieltäsi askarruttavista metsäasioista. Tarjoamme kattavat UPM:n puukauppa- ja metsäpalvelut havaittuihin töihin – ja niistä sovimme erikseen oman tarpeesi mukaisesti. Saat vaivattomasti metsäasiat haltuusi!

Hoidettu metsä tuottaa hyvin
Metsä tuottaa hyvin, jos sitä hoidetaan ja hakkuut tehdään ajallaan. Laadukkaalla metsänhoidolla voit kaksinkertaistaa metsäsi kiertoajan tuoton. Puukauppa on metsänomistajan tilipäivä, yhden hehtaarin uudistushakkuu voi tuottaa sinulle 10 000 euron tulot! Haluatko tietää oman metsäsi mahdollisuudet?
UPM:llä on suurena metsänomistajana korkeatasoinen osaaminen ja resurssit metsäasioihin. UPM Metsän tilannekartoituksessa tarjoamme ne sinun käyttöösi.

UPM Metsän tilannekartoitus on tehty juuri sinulle, joka olet epävarma metsätilasi mahdollisuuksista ja tarpeista. Palvelu on kiinteähintainen: 300 € + alv, ja kulu on vähennyskelpoinen metsäverotuksessa.

Ota yhteys lähimpään metsäammattilaiseemme, tai jätä yhteydenottopyyntö, niin sovitaan palvelun nopeasta toteuttamisesta.

Lue lisää
UPM Metsän tilannekartoitus »
UPM Metsäsuunnitelma »
Laske metsäsi arvo metsälaskurilla »
Tee testi: Millainen metsänomistaja sinä olet? »

Metsä tuottaa kun sitä hoitaa (Metsän henki 4/2013)