Tutustu metsäsi tietoihin Metsään.fi -palvelussa

​Metsään.fi helpottaa metsäasioiden hoidon aloitusta. Kirjaudu palveluun ja katso onko metsässäsi kiireellisiä hakkuu- tai hoitotarpeita. Saat metsäammattilaisemme mukaan metsäsi hoitoon muutamalla klikkauksella. Palvelu on metsänomistajalle maksuton. 

​Näet metsään.fi -verkkopalvelussa oman metsäsi metsävaratiedot, kartat ja ilmakuvat sekä hoito- ja hakkuutarpeet seuraavalle viidelle vuodelle. Palvelussa sinun kannattaa antaa selailu- tai siirtolupa omiin metsätietoihisi. Näin metsäasiantuntijamme ymmärtää metsääsi paremmin ja voi tehdä sinulle  toimenpide-ehdotuksia, jotka liittyvät esimerkiksi kiireellisiin metsänhoitotöihin tai puukauppaan.

Metsävaratietojen siirtolupa antaa meille paremmat mahdollisuudet auttaa sinua metsäasioidesi hoidossa. Metsään.fi palvelu on metsänomistajien käytössä maksutta. Kannattaa käydä tutustumassa!

Suostumuksen antaminen on helppoa 

1. Klikkaa sisään Metsään.fi palveluun.

2. Kirjaudu palveluun turvallisesti joko pankkitunnisteilla tai matkapuhelimen mobiilitunnistautumisella.

3. Onnistuneen tunnistautumisen jälkeen, klikkaa Jatka palveluun.

4. Ensimmäisellä kerralla palvelu pyytää sinua tarkastamaan seuraavat kohdat: hyväksy ehdot, tarkista omat tiedot, tarkista kiinteistöt.5. Metsätietojen luovutus -kohdassa voit antaa meille suostumuksen metsätilasi tietojen selailuun tai siirtoon. Klikkaa lopuksi tallenna. 

 


LUE MYÖS
Nyt voit jättä Kemera-tukihakemuksen Metsään.fi -palvelussa, saat tuen nopeammin tilillesi


UPM Metsän metsäasiakasvastaava kertoo myös mielellään lisää metsävaratiedon hyödyntämisestä. Ota yhteyttä.

Katso yhteystiedot.
Jätä yhteydenottopyyntö verkossa
Soita numeroon 0204 16 121.