Tutustu ja lataa uudistunut UPM Metsäni -sovellus

​UPM Metsäni on uudistunut: nyt voit tarkastella tilaasi myös ilmakuvana tavallisen kartan lisäksi ja lisätä tarkasteltavaksi 1–10 tilaa.

​Viime vuoden toukokuussa julkaistun sovelluksen käyttäjien yksi suosituimmista kehitysehdotuksista oli mahdollisuus selata useamman tilan tietoja saman istunnon aikana. Tämä toive on nyt toteutettu. Se helpottaa ja nopeuttaa merkittävästi useita tiloja omistavaa metsänomistajaa arvioimaan tilojensa arvoa ja tarpeita sovelluksella.

Mahdollisuus tarkastella omaa tilaa ilmakuvasta tekee sovelluksesta karttaa havainnollisemman. Siitä voit nähdä selkeästi metsän rakenteen, peitteisyyden ja maaston muodot. Ilmakuva-aineisto hyödyntää Mapboxin tarjoamaa satellittikartta-aineistoa.

Huomioi myös sovelluksen kätevä chat-toiminto. Sen avulla saat suoran yhteyden asiantuntijaamme ja voit kysyä häneltä tarkennuksia sovelluksen antamiin tietoihin, sopia tapaamisesta, aloittaa puukaupan teon tai metsänhoitotöiden suunnittelun.
 
Sovellus päivittyy automaattisesti, jos olet sen laitteeseesi ladatessasi valinnut päivitysvaihtoehdoksi sovelluksen automaattisen päivityksen. Mikäli päivitysvaihtoehtovalinta on manuaalinen päivitys, päivitys löydät AppStoresta Apple-laitteisiin ja Google Play:stä Androd-laitteisiin (älypuhelimiin ja tabletteihin).
 
Lataa sovellus ja tutustu sen ominaisuuksiin www.upmmetsani.fi