Töissä metsässä: esittelyssä metsäasiakaspäällikkö

​UPM Metsän vuoden 2014 seinäkalenterin kuvituksen teemana on “Töissä Metsässä”. Esittelemme nyt joka kuukausi kuukauden työn ja sen takana olevan UPM Metsän työntekijän.

Helmikuun henkilönä on Samuli Hujo, joka työskentelee UPM Metsän metsäasiakaspäällikkönä Hämeenlinnassa.

Kysyimme Samuli muutaman kysymyksen, joihin hän vastasi seuraavasti:

Kuka olet ja millainen koulutus sinulla on?
Olen Samuli Hujo ja koulutukseltani metsänhoitaja Helsingin yliopistosta.

Mitä teet työksesi?
Olen metsäasiakaspäällikkö ja työnkuvaan kuuluu tehtäväni on vetää puunostoa ja metsäpalvelujen myyntiä Hämeenlinnan metsäasiakasyksikön alueella, yhteydenpito puunkorjuusta ja –kuljetuksesta sekä metsänhoitotöiden toteutuksesta vastaavien kanssa.

Mitä tekee UPM Metsän metsäasiakaspäällikkö?
Työtehtäväni ovat moninaisia. Päällimmäisinä tehtävinä ovat puunostonsuunnittelu ja -johtaminen sekä läsnäolo puumarkkinoilla UPM:n edustajana yhdessä tiimini kanssa. Tämän lisäksi vastuullani on metsäpalvelumyynninohjaus maantieteessäni. Toiveiden metsän teko metsänomistaja-asiakkaillemme yhdessä tiimini kanssa pitävät sisällään monia erilaisia ja –tasoisia tehtäviä lähtien aina markkinointitapahtumista asiakastapaamisiin päättyen sidosryhmäsuhteiden hoitoon ja palautteiden käsittelyyn yhdessä muiden toimintojen kanssa. Toki, työni sisältää tänä päivänä useita erilaisia hallinnollisia tehtäviä monine sovelluksineen.

Muita terveisiä joita haluaisit metsänomistajille kertoa?
Meillä Hämeenlinnan metsäasiakasyksikössä on ammattitaitoiset metsäasiakasvastaavat ja erittäin osaavat yrittäjät kuljettajineen! Vaikka toimimme metsissä, olemme silti hyvin lähellä asutusta täällä Etelä-Suomessa, joka tarjoaa meille oivan mahdollisuuden olla tekemisissä monenlaisten metsänomistajien kanssa. Tarjoamme siis lähipalvelua lähipuukaupan ja lähimetsäpalveluiden merkeissä Häme-Uudeltamaalta! Tervetuloa käymään metsäpalvelutoimistollamme Tiiriössä.

Katso Hämeenlinnan ja muidenkin metsäpalvelutoimistojen yhteystiedot.