Toiminta-alueellamme on mahdollista tehdä puukauppaa kanssamme kaikenlaisista hakkuukohteista

​Olemme ostaneet talven aikana puuta keskimääräistä puukauppatasoa enemmän. Teollisuutemme rakenne ja metsien kuvaan hyvin sopiva puunkäyttö mahdollistavat toimialueellamme jatkuvasti hyvin erityyppisten leimikoiden ostot.

​Myös vakaa puun hintakehitys luo turvaa puukauppoihin. Metsänomistajalle nämä ovat loistouutisia; nyt on mahdollista myydä kaikenlaisia hakkuutarpeessa olevia kohteita ja saada metsä kokonaisuudessaan tuottokuntoon.

Kysy lisää metsäasiakasvastaaviltamme. Heiltä saat asiantuntevaa apua myös muiden metsäasioiden hoitoon.

Sähköinen puukauppa tekee tuloa

Kevään aikana metsänomistajien mahdollisuudet tuoda puuta tarjolle laajenevat, kun Suomen Puukauppa Oy:n sähköinen puukauppapaikka kuutio.fi otetaan käyttöön. Palvelun tavoitteena on saada puun kysyntä ja tarjonta kohtaamaan entistä tehokkaammin.
 
Kuutio.fi on uusi nykyaikainen verkkopalvelu metsänomistajille ja puuta ostaville organisaatioille. Puukauppaa tehtäessä se on ensimmäinen askel, keskustelun avaus. Useimmiten seuraava vaihe on syvällisempi keskustelu henkilökohtaisesti asiantuntijan kanssa.
 
Sähköisten kanavien lisäksi ja myös ilman niitä voit aina asioida suoraan paikallisen yhteyshenkilösi, UPM:n metsäasiakasvastaavan kanssa. Hän tuntee metsäsi ja kuuntelee tarpeitasi, minkä perusteella hän tekee toiveidesi mukaiset ehdotukset sekä hakkuista että metsänhoitotöistä. Jos et saa yhteyttä paikalliseen yhteyshenkilöösi, voit aina soittaa (puh. 0204 16 5100) tai ottaa yhteyttä Metsämaailman chatin kautta Palvelukeskukseemme, ja asiasi hoituu vaivattomasti eteenpäin.
 
Lue lisää ajankohtaiskatsauksestamme. Siitä selviää myös eri alueidemme puukaupan painopisteet.