​Töissä metsässä: esittelyssä metsäneuvonta-asiantuntija

UPM Metsän vuoden 2014 seinäkalenterin kuvituksen teemana on “Töissä Metsässä”. Esittelemme nyt joka kuukausi kuukauden työn ja sen takana olevan UPM Metsä työntekijän.
​Tammikuun henkilönä on Janne Vaittinen, joka työskentelee UPM Metsän laki- ja asiantuntijapalvelut –tiimissä.

Kysyimme Jannelta muutaman kysymyksen, joihin hän vastasi seuraavasti:

Kuka olet ja millainen koulutus sinulla on?
Olen Janne Vaittinen, koulutukseltani metsänhoitaja (Maatalous- ja metsätieteidenmaisteri, MMM). Sivuaineena minulla oli kauppatieteet.

Mitä teet työksesi?
Toimin metsäneuvonta-asiantuntijana. Työskentelen pääasiassa metsäverotuksen, metsän arvioinnin ja UPM Yhteismetsien parissa. UPM metsäveropalvelu tarjoaa asiakkaalle vaivattoman tavan hoitaa metsätalouden veroilmoitukset. Metsänomistajan tarvitsee vain tehdä sopimus metsäveropalvelusta UPM:n kanssa ja tämän jälkeen lähettää metsätalouden tulo- ja menotositteet yhteistyökumppanimme tilitoimistoon. Metsäveropalvelun lisäksi laadin asiakkaille metsän arvioita esimerkiksi sukupolvenvaihdoksia varten. Lisäksi hoidan UPM Yhteismetsiin liittyviä asioita.

Mitä on UPM metsän laki- ja asiantuntijapalvelut?
UPM Metsän laki- ja asiantuntijapalvelutiimiltä metsänomistaja saa korkealaatuisia palveluita metsävarallisuuden hallintaan ja metsätilojen sukupolvenvaihdoksiin. Avullamme voit liittää metsäsi myös UPM Yhteismetsään, joka on vaivaton ja tuottava metsän omistamisen muoto.