Osallistu perhemetsäpäivään Ellivuoressa lauantaina 18.5.2013 klo 10-16

​Tule katsomaan koko perheen voimin, kuinka hakkuu- ja ajokoneet selviävät urakastaan Ellivuoren rinteen kupeessa. Voit myös tutkia puutavara-autoa lähietäisyydeltä. Työnäytöksessä näet, kuinka ammattimetsurit kaatavat ison pihapuun. Halonhakkuun SM-finalisti Matti Äijö opastaa klapienteon saloihin.

​Toimintaa on koko hotelli Ellivuoren alueella, kysy ammattilaisilta niksit esimerkiksi ajankohtaisiin istutus- tai metsänhoitotöihin, puukauppaan, metsänhoitotukiin tai vakuutuksiin liittyen. Luennoilla kuulet uudesta metsälaista metsäneuvos Marja Kokkoselta maa- ja metsätalousministeriöstä, UPM Metsän katsauksen puumarkkinoihin, Metsäkeskuksen Metsään.fi-palvelusta ja OP-Pohjolan tarjoamista vakuutuspalveluista.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tarjoamme keittoa ja kahvia 500:lle ensimmäiselle. Voit tulla paikalle omalla autolla (os. Karkunkyläntie 600, Sastamala) tai bussilla. Tapahtumaan järjestetään edestakaiset bussikuljetukset reiteillä Tampere-Nokia-Ellivuori, Valkeakoski-Pirkkala-Ellivuori ja Ikaalinen-Kyröskoski-Häijää-Ellivuori. Ilmoittaudu bussikyyteihin Metsäkeskuksen tapahtumakalenterin kautta: www.metsakeskus.fi/tapahtumat tai puhelimitse 040 673 5515. Paikkoja busseihin on rajoitetusti, ilmoittaudu pian!

Tapahtuman järjestävät UPM Metsä, Suomen metsäkeskuksen Pirkanmaan alueyksikkö ja hotelli Ellivuori.

Katso muut UPM Metsän tapahtumat