Valmistaudu puukauppaan

Nyt on hyvä aika tehdä puukauppaa

​Talvinen metsä on täynnä elämää, linnut pyrähtelevät puiden oksilla ja hangille ilmestyy jänisten, kettujen sekä oravien jälkiä. Vaikka metsän puut ovat lepotilassa ja valmistautumassa taas keväällä alkavaan kasvupyrähdykseen, kannattaa metsänomistajan viimeistään nyt suunnitella koko vuoden metsätyöt: hakkuut ja ajankohtaiset metsänhoitotyöt.

Kumppanuussopimuksella saat suunnitelmallisuutta metsätalouteen
UPM Metsä Kumppanuussopimus on luotu helppoon, turvalliseen ja kokonaisvaltaiseen metsäasiointiin. Osana palvelukokonaisuutta metsänomistajan kanssa tarkastellaan metsän tilanne ja päätetään metsänomistajan tavoitteita toteuttavien töiden toteuttamisesta. Tämä vuosisuunnitelman teko ja sen myötä syntyvät sopimukset kannattaa ajoittaa talveen. Silloin ehditään tehdä hyvät suunnitelmat töiden toteuttamiseksi heti alkavana metsänhoitotyökautena ja ajoittaa hakkuut kohteen ominaisuuksien mukaiseen ajankohtaan. Parhaimmillaan jopa hakata jäätynyttä maata edellyttävät kohteet meneillään olevan talven aikana!

Lue puumarkkinakatsauksesta alueelliset terveiset »

Kumppanuussopimuksella luot turvaa puukauppoihin
UPM Metsä Kumppanuussopimuksen ehtojen mukaan hyvä puukaupan aika on juuri nyt. Logistisen suunnitteluedun lisäksi varmistetaan puukauppaan hyvä hinta – suhdanteista riippumatta. Tästä pitää kumppanuussopimuksen hintatakuu huolen. Puun hinnan ohella vähintään yhtä tärkeää on toteuttaa oikea-aikaisesti metsän kasvatuksen edellyttämät hakkuut ja niiden avulla turvata kasvatettavien puiden latvusten elintila. Yhdessä UPM:n kanssa molemmat osatekijät toteutuvat ja samalla metsänomistaja varmistaa metsänsä hyvän tuoton.

Lue lisää kumppanuussopimuksesta »

Mitkä ovat sinun metsäsi tarpeet?
Ole yhteydessä metsäasiakasvastaasi. Tehdään yhdessä metsän ja sinun tarpeita toteuttava suunnitelma hakkuista ja metsänhoitotöistä – ja toteutetaan se. Työkohteiden suunnittelua tehdään parhaillaan. Sopimalla puukaupoista ja metsänhoitotöistä nyt, saadaan töiden toteutus alkamaan metsässä nopeasti ja optimaalisesti.

Etsi yhteystiedot »