Miten valmistaudun puukauppaan?

​Kun valmistaudut puukauppaan tai metsänhoitoon liittyvään tapaamiseen hieman ennakkoon, saat tapaamisesta enemmän irti.

Asiakaspalvelupäällikkö Tony Ahti kokosi vinkkilistan asioista, joita on hyvä miettiä etukäteen:

1. Ota mukaan metsätilan koko kiiinteistörekisteritunnus,  esimerkiksi  ”761-443-2:3”.

2. Kiinnitä huomiota tilasi sijaintiin. Jos tila sijaitsee hiljattain yhdistyneiden kuntien alueella, kylän numero ”443” on saattanut muuttua. Voit tarkastaa ajan tasaisen kiinteistörekisteritunnuksen esimerkiksi Kansalaisen Karttapaikasta. Sivustolle päivitetään kiinteistörekisteritunnukset  kuukauden välein.

3. Metsäsuunnitelmasta on suuri apu. Jos tilalle on tehty metsäsuunnitelma, ota suunnitelma mukaan tapaamiseen. Näemme suunnitelmasta tulevaisuuden hakkuumahdollisuudet ja metsänhoitotarpeet. Kun suunnitelma on mukana, saamme samat metsäkuvioiden numerot metsänhoitotyösopimukselle ja puukauppatarjoukselle kuin metsäsuunnitelmassa. Tämä helpottaa tehtyjen hakkuiden ja metsänhoitotöiden päivitystä metsäsuunnitelmaan.

4. Jos käyt metsässäsi ennen tapaamista, ota kännykällä kuvia ja videota. Kuvat kertovat usein enemmän kuin tuhat sanaa.

Metsäpalvelutoimistomme palvelee kaupunkilaismetsänomistajia Helsingin ydinkeskustassa osoitteessa Alvar Aallon katu 1 koko kesän. Autamme ja konsultoimme pääkaupunkiseudun metsänomistajia kaikissa puukauppaan ja metsänhoitoon liittyvissä asioissa.

Varaa aika tapaamiselle tai lähetä puukauppatarjouspyyntö.