MetsäSoppi on metsänomistajan apuväline

​MetsäSoppi on jokaisen UPM:n metsäpalveluasiakkaan Internet-palvelu, jossa omaa metsäsuunnitelmaa ja metsän kehitystä pääsee helposti seuraamaan. MetsäSopin saat käyttöösi, kun metsäsuunnitelmasi on siirretty UPM:n tietojärjestelmään.
​Palvelussa pääset tarkastelemaan metsääsi seuraavalle kymmenvuotiskaudelle tehtyjä hakkuu- ja metsänhoitotyöehdotuksia sekä tarkastelemaan kuviotietoja ajantasaisina: kuviotiedot päivittyvät vuosittain kasvunlaskennassa sekä UPM:n tekemien toimenpiteiden jälkeen.

Omaa metsää koskevat päätökset syntyvät helpommin, kun faktat ovat hallussa. Onko metsässäsi lähiaikoina hakkuu- tai hoitotyötarvetta? Mitkä ovat ehdotettujen toimenpiteiden menot ja tulot? Kuinka suuri on puustosi laskennallinen arvokasvu? Muun muassa näihin kysymyksiin löydät vastauksen MetsäSopista.

Metsänomistajalla on myös mahdollisuus tulostaa karttoja metsästään suoraan MetsäSopista. Palvelussa voit lisäksi tehdä veromuistiinpanoja ja lähettää metsäveroilmoituksen.

UPM:llä on siis tarjota metsäsopimusasiakkailleen ehdottoman hyödyllinen väline, joka helpottaa omasta metsästä huolehtimista ja sen tilan tarkkailua. Ota yhteyttä UPM:n metsäasiantuntijaan ja kysy lisää MetsäSopista.