Ilmoittaudu nyt mukaan metsämatkalle Tarttoon!

​UPM järjestää jälleen yhteistyössä OP-Pohjolan kanssa perinteeksi muodostuneen metsämatkan, jonka kohteena on tällä kertaa Viron kulttuuripääkaupunki Tartto! Lähde mukaan virkistävälle viikonloppumatkalle, jonka aikana pääset kuuntelemaan ajankohtaisia metsäseminaareja niin UPM:n kuin OP-Pohjolan asiantuntijoiden johdolla.
​Metsämatka starttaa Helsingistä perjantaina 19.9.2014. Helsinkiin järjestetään bussikuljetuksia eri puolilta Suomea ja samoilla busseilla liikutaan myös Virossa. Varaathan paikkasi bussiin matkan varaamisen yhteydessä. Bussireitit löydät matkaesitteestä.

Tallinnaan matkalaiset kuljettaa Viking XPRS, jonka kyydissä on mahdollista käydä kahdenkeskeisiä tai pienryhmäkeskusteluja sekä UPM:n että OP-Pohjolan asiantuntijoiden kanssa. Tarjolla on myös maittava buffét-lounas!

Tartossa majoittaudutaan Dorpat hotellissa, joka sijaitsee kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista sekä ostoskeskuksista. Hotelli Dorpat tarjoaa matkalaisille tasokkaat illalliset perjantaina ja lauantaina, sekä aamiaiset lauantaina ja sunnuntaina. Aamiaisten jälkeen pääset kuuntelemaan mielenkiintoisia metsäseminaareja ja -luentoja hotellin konferenssikeskuksessa.

Lauantai on retkipäivä! Tarjolla on useita erilaisia retkiä, joista voit valita mieleisesi. Retket tulevat varattaviksi elokuun alussa.

Sunnuntaina ennätät vielä tehdä ostoksia Tallinnassa ennen Viking XPRS:n lähtöä takaisin kohti Helsinkiä. Myös paluumatkan aikana järjestetään keskustelutuokioita asiantuntijoiden kanssa. Tapaamiset tulevat varattaviksi lähempänä matkaa.

Matkan hinta on alkaen 345€/hlö.

Lue lisätietoja matkasta, bussireiteistä ja varaamisesta tapahtumistamme.