Heinäveden UPM metsäpalvelutoimisto

Uusi metsäpalvelutoimisto Heinävedellä

​UPM on avannut metsäpalvelutoimiston Heinävedelle. Avajaispäivänä 15. maaliskuuta toimistolla vieraili kolmisensataa metsänomistajaa ja yhteistyökumppania. Heinävedellä metsänomistajia palvelee Markku Ahtinen.

​UPM pyrkii tarjoamaan metsänomistajille kaikki puukauppaan ja metsänhoitoon sekä metsänomistamiseen liittyvät palvelut omalla asuinpaikkakunnallaan. Etelä-Savossa sijaitseva Heinävesi on kuusivaltainen, metsäinen pitäjä ja keskeisellä paikalla yhtiön puuntoimituspisteisiin nähden. Järeä kuusitukki menee havuvaneritehtaalle Ristiinaan ja koivu modernisoidulle Savonlinnan koivuvanerilaitokselle. Heinävedellä UPM tehostaa erityisesti vanerikoivun hankintaa. 

Heinäveden puunostaja Markku Ahtisella on takanaan pitkä metsäinen kokemus puukaupan, puunhankinnan ja metsänhoidon tehtävissä. Ahtinen aloitti UPM Metsän palveluksessa kesällä 2011.
- Kaikille puutavaralajeille on nyt hyvä kysyntä, joten lämpimästi tervetuloa nykyiset ja uudet asiakkaat toimistollemme neuvottelemaan puukaupoista ja metsäpalveluistamme, Ahtinen sanoo.

UPM:n metsäpalvelutoimisto sijaitsee Heinäveden keskustassa, torin vieressä, osoitteessa Askeltie 1. Asiakkaat voivat sopia tapaamisen soittamalla Markku Ahtiselle p. 040 1678936 tai lähettämällä sähköpostia markku.ahtinen(at)upm.com. Tehdään yhdessä toiveidesi metsä.
 

Kuvassa toimiston avajaisissa vasemmalla Markku Ahtinen vierellään Ossi Piironen UPM:n alueyrittäjä Piiroset Ky:stä.