Uuden metsänomistajan blogissa kokeilussa UPM Metsäni –sovellus

Uusi metsänomistaja Henna kirjoittaa metsänomistajan alkutaipaleesta ja eteen tulevista asioista. ​Blogin tuoreimmassa kirjoituksessa Henna kertoo uudesta UPM Metsäni -sovelluksesta.

UPM Metsäni -sovellus selvittää metsän arvon ja tilan vain sekunneissa pelkän kiinteistötunnuksen avulla. Henna kirjoittaa blogissaan sovelluksen ominaisuuksista ja tietojen oikeellisuudesta.

”Sovellus sisälsikin yllättävän paljon hyödyllistä tietoa. Yksinkertainen alusta oli kätevä ja osasin käyttää sitä intuitiivisesti. Syötin aluksi metsämme kiinteistötunnuksen tyhjään kenttään, ja ruudulle ilmestyi karttakuva Karhuvaaran tonttirajoista. Siinähän se, meidän rakas metsämme!”, Henna kirjoittaa.

Uuden metsänomistajan blogissa käsitellään niitä lukuisia kysymyksiä, joihin ummikkometsänomistaja törmää. Tähän mennessä uusi metsänomistaja Henna on kirjoittanut esimerkiksi metsäsuunnitelmasta, metsäsertifioinnista ja puukaupasta. Hennan blogi löytyy www.uusimetsänomistaja.fi -sivustolta, missä on runsaasti tietoa tuoreille metsänomistajille.

Lisää aiheesta:

Tutustu UPM Metsäni –sovellukseen »
Siirry Uuden metsänomistajan blogiin »
Siirry sivustolle www.uusimetsänomistaja.fi »