Löytyykö täältä vastaus kysymykseesi?

​Askarruttaako mieltäsi puun hinta tai jokin muu asia metsänomistamisessa? Katso, löydätkö vastauksen metsäkirjaston Usein kysytyistä kysymyksistä. Jollei, niin ota yhteyttä metsäasiakasvastaavaasi, jolta saat vastaukset ja neuvot kaikkiin metsääsi liittyviin asioihin. 

​Keräsimme yhteen usein kysyttyjä kysymyksiä puukaupasta, metsäsuunnitelmasta ja metsätilan sukupolvenvaihdoksesta. Käy katsomassa, onko puukaupan UKK (Usein Kysytyt Kysymykset) -paketissamme valmiina vastaus sinun kysymykseesi. Sieltä löydät muun muassa tietoa puun hinnoittelusta.  

Mistä saan tietoa puun hinnoittelusta?

- Verkkosivujemme Puun hinta -osio näyttää tuoreimmat valtakunnalliset pystykauppojen hintatasot hakkuutavoittain ja puutavaralajeittain. Sen perusteella saat kuvan siitä, mikä on valtakunnallinen liukuva keskiarvo. Puun hintaan vaikuttaa moni tekijä, kuten hakkuutavat, puun järeys ja laatu sekä korjuuolosuhteet , ja siksi hinta sovitaan aina kauppakohtaisesti. Hinta saattaa vaihdella jopa vierekkäisillä tiloilla. Jos metsätilasi puun hinta askarruttaa sinua, ota yhteyttä metsäasiakasvastaavaasi.

Lisätietoja UPM Puukaupasta ja uudistuneista palvelutasoistamme voit lukea Puukauppa –sivuiltamme.  

Katso lisää kysymyksiä ja vastauksia metsäkirjaston Usein kysytyt kysymykset –osiosta.