UPM haastaa Slushin startup-yritykset katsomaan metsää uudessa valossa

​UPM osallistuu keskiviikkona Slushin biomateriaaleja käsittelevään ohjelmaan puhujana ja isännöi pyöreän pöydän keskustelua aiheesta. Torstaina UPM osallistuu Slushin Corporate pitching -osioon ja Sitran isännöimään Slush Evening for Circular and Clean Solutions -iltatapahtumaan.

​UPM esittelee Slushissa kolme konkreettista haastetta.

  • Kiertotaloushaaste - Metsäteollisuuden sivuvirtojen hyödyntäminen on yksi kiertotalouden lupaavimmista mahdollisuuksista uuden liiketoiminnan luomiseksi. Tavoitteemme on vähentää jätettä ja kehittää uusia ratkaisuja kaikissa liiketoiminnoissamme. Haastamme startup-yritykset kehittämään uusia ideoita sellun- ja paperinvalmistuksessa syntyvän lietteen, tuhkan ja erityisesti hukkalämmön hyödyntämiseksi.
  • "Use the forest" -haaste - UPM:n Puunhankinta ja metsätalous -organisaatio esittää konkreettisen haasteen sovelluskehittäjille: etsimme startup-yrityksiä kehittämään uuden sukupolven metsänomistajille tarkoitettuja innovatiivisia mobiiliratkaisuja, jotka uudistavat perinteisiä metsänhoitoon liittyviä ajattelu- ja viestintämalleja. 
  • "Spot the species" -haaste - UPM etsii myös mobiilipelien kehittäjiä yhdessä Suomen Partiolaisten kanssa. Haluamme luoda mobiilipelin, joka motivoi lapsia ja nuoria tutustumaan metsiin ja näkemään niiden tarjoamat mahdollisuudet uudessa valossa. 

Sivuvirtahaasteen yhteyshenkilö: Esa Laurinsilta, Johtaja, Strategiset kumppanuudet, Teknologia, puh. +358 (0)40 821 0350
 
UPM Puunhankinta ja metsätalous -haasteiden yhteyshenkilö ("Use the Forest" ja "Spot the Species") Paula Savonen, Markkinointi- ja asiakastukipäällikkö, Puunhankinta ja metsätalous, UPM, puh. +358 (0)400 343 851
 

Lue lisää Esa Laurinsillan bogista ja www.upmbiofore.fi-sivustolta