UPM Yhteismetsästä tuottoa vaivattomasti

​Yhteismetsä on huoleton ja tuottava omistusmuoto. UPM Yhteismetsissä metsien hoidosta huolehtivat metsäammattilaiset osakkaiden puolesta. Hyvin hoidettu metsä tuottaa taloudellisesti paremmin myös osakkaille. Yhteismetsä jakaa säännöllisesti saamaansa puun myyntituloa osakkailleen osuuksien suhteessa.

​UPM Yhteismetsään liittyminen on helppoa ja luotettavaa. Yhteismetsän osakkaaksi pääset sopimalla metsän liittämisestä yhteismetsään. Liittäessäsi metsätilan yhteismetsään, saat tilan arvoa vastaavan määrän yhteismetsän osuuksia.

UPM Yhteismetsillä on metsäpalvelusopimukset UPM:n kanssa, mikä varmistaa sen, että yhteismetsät saavat myytävästä puusta kilpailukykyisen hinnan suhdanteesta riippumatta. Yhteismetsien puulla on myös varma menekki.

Yhteismetsä tarjoaa oivan vaihtoehdon myös sukupolvenvaihdokseen. Yhteismetsäosuuksia luovuttamalla sinun on helppo kohdella lapsiasi tasapuolisesti eivätkä tilat pirstoudu perinnönjaossakaan pieniin osiin.

Haluatko sinäkin huoletonta ja tuottavaa metsänomistusta?

Kesä ja syksy ovat hyvää aikaa aloittaa liittymisvalmistelut, jossa ensimmäiseksi saatetaan metsäsuunnitelma ajan tasalle. Yhteismetsään liittymisessä metsän arvon määrittäminen tehdään aina ajantasaisten puusto- ja kuviotietojen pohjalta. Metsävarallisuuspalveluiden asiantuntijamme hoitavat yhteismetsään liittymisesi luotettavasti ja ammattitaidolla.

Saat yhteyden asiantuntijaan UPM Metsämaailman kautta  tai myös metsäasiakasvastaavasi kautta.

Lisätietoa yhteismetsästä saat myös tuotekuvauksesta tai puhelinnumerosta 0204 16 0016.

Maakunnalliset UPM Yhteismetsät sijaitsevat Itä-Suomessa, Keski-Suomessa, Länsi-Suomessa ja Pohjanmaalla.