UPM Metsäni -mobiilisovelluksen voi nyt ladata myös Applen laitteisiin

​​UPM Metsäni -mobiilisovellusta käyttäen oman metsän arvon arviointi on helppoa ja nopeaa. Nyt sovellus on ladattavissa Applen älypuhelimiin ja tabletteihin Android-laitteiden lisäksi.
​”Sovellus on herättänyt kiinnostusta, ja ennakkoarviotamme suurempi määrä metsänomistajia onkin jo ottanut sen käyttöön”, markkinointi- ja asiakkuuspäällikkö Paula Savonen iloitsee sovelluksen suosiota. ”Nyt, kun myös iOS-sovellus on ladattavissa ilmaiseksi AppStoresta, odotamme käyttäjämäärän kasvavan edelleen.”

Syöttämällä oman tilansa kiinteistötunnuksen sovellukseen metsänomistaja saa suuntaa antavan arvion tilansa arvosta ja puuston rakenteesta vaivattomasti. Sovellus laskee arvion suoraan Luonnonvarakeskuksen HILA-perusteisesta monilähdeinventointiaineistosta Maanmittauslaitoksen kiinteistötietojen ja Metsäteollisuus ry:n julkaiseman hintatiedon pohjalta. Halutessaan tarkempaa tietoa metsästään metsänomistaja voi käyttää sovelluksen chat-ominaisuutta ja keskustella UPM:n asiantuntijan kanssa omista tarpeistaan.

Sovelluksen metsäoppaan avulla metsänomistaja voi myös tutustua metsäasioihin laajemmin. Metsänomistamisen tueksi metsäoppaassa on kootusti perustietoa esimerkiksi puukaupasta ja metsänhoidon vastuullisuudesta. Oppaassa on lisäksi metsäsanasto.

Tutustu sovellukseen ja sen latausohjeisiin osoitteessa www.upmmetsani.fi

Lue myös:
Selvitä metsäsi arvo sekunnissa