​Juhani Aaltonen, Tony Ahti ja Karoliina Lindqvist valmiina palvelemaan

UPM Metsän palvelukeskus hoitaa asioitasi myös iltaisin

​Yhä useampi metsänomistaja asuu maaseudun sijaan kaupungissa ja tienaa varsinaisen elantonsa ihan muualta kuin maa- ja metsätaloudesta. Suhde metsänhoitoon voi olla hyvinkin etäinen, sekä kuvainnollisesti että maantieteellisesti. Aikaakaan metsänhoitoon liittyvien asioiden ja kysymysten hoitoon ei välttämättä ole kuin iltaisin ja viikonloppuisin. Ja kun nykyaikainen metsänomistaja haluaa asioida metsäyhtiön kanssa, hän ei suinkaan luontevasti marssi kotikaupunkinsa palvelutoimistoon, vaan etsii nämäkin palvelut verkosta.

​UPM:n vastaus nykyaikaisten metsänomistajien tarpeisiin on uusi metsänomistajien palvelukeskus. Sen palvelut on suunnattu erityisesti etämetsänomistajille, mutta yhtä lailla keskus palvelee myös muita asiakkaita erilaisissa kysymyksissä.

Palvelukeskukseen voi ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai vaikka chatilla, ja sieltä vastataan myös iltaisin ja viikonloppuisin. Näin metsäasioita ei enää tarvitse lähteä hoitamaan virka-aikana tiettyyn toimistoon, vaan yhteyttä voi ottaa silloin ja sellaista reittiä kuin itselle parhaiten sopii.

Metsänomistajien palvelukeskus

  • suunnattu erityisesti uusille asiakkaille, mutta yhteyttä voi ottaa kuka vain
  • palvelee muun muassa puukauppaa, metsänhoitoa ja lakipalveluita koskevissa asioissa sekä akuuteissa kysymyksissä ja verkkopalveluiden käytön pulmissa
  • palvelee arkisin kello 8–20 ja lauantaisin kello 9–14
  • yhteyttä voi ottaa puhelimitse, sähköpostitse, chatin kautta tai verkossa

Ota yhteyttä
Puhelin 02041 65100
palvelukeskus@upm.com
Chat toimii esimerkiksi uusimetsanomistaja.fi -sivuston kautta

Lue lisää Metsän henki -lehdestä ja tutustu samalla palvelukeskuksemme palvelualttiiseen henkilöstöön: Juhani Aaltonen,Tony Ahti ja Karoliina Lindqvist.