Tule metsämatkalle marraskuussa

UPM Metsä järjestää perinteisen metsänomistajaristeilyn 20.-22.11. Tällä kertaa matkaamme Tukholmaan Silja Serenadella. ​

Matkalla voit osallistua metsäseminaareihin, joissa tarjolla on tietoiskuja metsäisistä aiheista - metsänomistamisesta, metsänhoidosta ja puumarkkinoista. Metsänomistajat voivat varata myös henkilökohtaisia tapaamisaikoja metsäammattilaisten kanssa. Laivalla on metsäinen messuosasto.

Risteilyn pääpuhuja on kansliapäällikkö Raimo Sailas valtiovarainministeriöstä. Samalla risteilyllä seilaa maatalousyrittäjien tapahtuma FarMeri. Metsämatkan ja FarMerin seminaaritarjonta ja retkikohteet ovat avoimia kaikille osallistujille. Ilmoittautumisen yhteydessä voit varata tapaamisen OP-Pohjolan ja UPM:n metsäammattilaisten kanssa metsä-, pankki- ja vakuutuspalveluihin liittyen. Keskiviikkona 21.11. on tarjolla mielenkiintoisia retkiä tai perinteinen kaupunkikierros Tukholmassa. Tutustu retkivaihtoehtoihin

Helsingin satamaan järjestetään bussikuljetukset eri puolilta Suomea. Tietoa reiteistä ja aikatauluista löydät matkaesitteestä.

UPM:n lisäksi risteilyn järjestäjinä ovat OP-Pohjola ja Atrian alkutuotanto. Käytännön järjestelyistä vastaa Matkapojat.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen osoitteessa www.matkapojat.fi/metsämatka tai puh. 010 2323 118 (ma-pe 9-17).

Varmista paikkasi vuoden maa- ja metsätaloustapahtumaan! ! Ilmoittautuneiden kesken arvotaan 2 kpl Baltic Princess DeLuxe risteilyä. Arvonnat syyskuun ja lokakuun lopussa.