Puukauppaa on nyt liikkeellä -kiertueella onnistunut viikko takana

Puukauppaa on nyt liikkeellä -kiertueemme alkoi Helsingistä 12.5. Sen jälkeen viikon aikana puukauppa-auto on pysäntynyt Kausalassa, Rääkkylässä, Kerimäellä, Virtasalmella ja Uuraisissa ja reilusti yli 1000 henkilöä on tutustunut tarjontaamme.

"​Tänään alkavalla puukauppa-autokiertueella haluamme korostaa lähikaupan ja henkilökohtaisten kontaktien merkitystä. Kaikki ne paikkakunnat, joilla pysähdymme Helsingin jälkeen ovat sellaisia, joissa meillä ei ole paikallistoimistoa. Tämän kiertueen avulla haluamme tuoda asiantuntijamme lähelle näiden paikkakuntien metsänomistajia", UPM puunhankinnan ja metsätalouden johtaja Esa Retva totesi lähettäessään Puukauppaa on nyt liikkeellä -kiertuueen matkaan 12.5. Helsingistä.

Tähän mennessä puukauppa-auto on pysäåntynyt 6 paikkakunnalla, Somero tänään 19.5. on sen ja mukana kulkevan UPM BioVerno -testiauton 7. pysähdys. Tavoitteeksi asetimme, että tapaamme kiertueen aikana runsaasti nykyisiä asiakkaitamme ja solmimme paljon myös uusia tuttavuuksia. Tuon tavoitteen olemme saavuttaneet hyvin jo ensimmäisen viikon aikana sateisesta ja koleasta säästä huolimatta. Reilusti yli 1000 henkilöä on käynyt autollamme keskustelemassa metsäisitä asioista ja kyselemässä UPM:n kuulumisia. Autolle on tultu varta vasten tekemään puukauppaa!

Somerolta matka jatkuu Laitilaan, Kangasalan torille, Nokialle, Kauhajoelle, Vilppulaan, Alahärmään, Sieviin ja Kokkolaan, jonne kiertue päättyy 28.5. Vielä ehtii mukaan!

Lue lisää kiertueesta