Ostamme puuta aktiivisesti ja tasaisesti tehtaidemme tarpeisiin

​Lue tuoreesta ajankohtaiskatsauksestamme, mitkä puutavaralajit kiinnostavat metsäasiakasvastaaviamme eri alueilla. Kysy samalla myös metsäpalveluistamme ja mahdollisuuksista tehdä metsänhoitotöitä vielä tämän syksyn aikana.

​Syksyn aikana tavoitteemme on ostaa puuta aktiivisesti ja tasaisesti tehdaskohtaisten puutarpeiden mukaisesti. Käytämme ensisijaisesti suomalaista puuta ja etusijalle asetamme tehtaidemme lähialueiden metsistä tarjolle tulevan lähipuun. 

UPM:n Kymin sellutehtaan investointi etenee suunnitelmien mukaisesti ja uusittu tehdas käynnistyy syksyn aikana. Sen ja myös muiden uusien tehdasinvestointien myötä metsien hyvälle hoidolle ja kasvatushakkuille on yhä paremmat mahdollisuudet. Paras metsän hyvän tuottotason tae ovat nimenomaan ajallaan tehdyt metsähoitotyöt ja kasvatushakkuut.

Tarjoamalla puukaupan lisäksi laadukkaita metsäpalveluja haluamme tehdä metsän omistamisesta helppoa ja varmistaa metsien hyvän tuoton. Metsänhoitotöistä sopiminen onnistuu kätevästi puukauppaneuvottelun yhteydessä. Monin paikoin töitä voidaan tehdä myös loppuvuoden aikana; metsänhoitotyökausihan jatkuu syksyllä lumen tuloon saakka.

Lue ajankohtaiskatsaus ja kysy tarkempia tietoja paikallisista tarpeitamme metsäasiakasvastaaviltamme. Heidän yhteystietonsa löydät helposti yhteystietohaustamme.