Metsämessuilla riitti vilskettä

​UPM Metsä oli omalla osastollaan mukana Helsingin Messukeskuksessa järjestetyillä Metsämessuilla 9-11.11. Tavataan seuraavaksi Sijoitusmessuilla 14.15.11 Helsingin Wanhassa Satamassa.

​Metsämessut tarjosivat taas runsaasti mielenkiintoista tehtävää ja nähtävää metsänomistajille ja muille metsän ystäville.

- Osastollamme oli hyvä tekemisen meininki, ja vierailijoita riitti mukavasti kaikkina päivinä. Samalla tutustuimme moniin uusiin metsänomistajiin, jotka saivat kokonaisvaltaisen käsityksen, ei pelkästään UPM Metsän palvelukirjosta, vaan myös koko UPM:stä ja UPM:n uusista tuotteista. Monipuolisuutemme niin metsäpalveluissamme kuin lopputuotteissamme otettiin positiivisesti vastaan. Kokonaisuudessaan erittäin onnistuneet messut, kertoo messujärjestelyistä vastannut metsäasiakasvastaava Markus Männistö Helsingin metsäpalvelutoimistosta.

UPM Metsä oli mukana messujen koululaispäivänä perjantaina myös WWF:n osastolla, jossa koululaiset pääsivät tutustumaan Suomen tikkalajeihin ja niiden elintapoihin. Samalla opittiin uusien metsänkäsittelyohjeiden vaikutuksista lajien menestykseen. Ympäristökasvatus on osa UPM:n ja WWF:n yhteistyösopimusta.

Seuraavaksi UPM on mukana Sijoitusmessuilla Helsingin Wanhassa Satamassa 14.-15.11. Löydät UPM Metsän ja UPM Bonvestan osastolta E. Tule myös kuuntelemaan mielenkiintoiset puheenvuorot metsän uusista mahdollisuuksista. Lisätietoja Metsätapahtumat-sivulla.

 

Kuvassa UPM Metsän ständillä ovat UPM Metsän tuotteita ja palveluita esittelemässä puumarkkina-asiantuntija Jarkko Leppimäki ja maankäyttöassistentti Riitta Sihvonen.