Minun metsämuistoni - UPM Metsän kirjoituskilpailu

Metsäkirjoituskilpailu kirvoitti esiin runsaasti metsämuistoja

​UPM Metsän Minun metsämuistoni -kirjoituskilpailu innoitti suuren joukon suomalaisia kirjoittamaan metsämuistoistaan. Kilpailu oli avoinna UPM Metsän verkkopalvelussa metsämaailma.fi:ssä maaliskuun puolivälistä elokuun loppuun.

​Tekstejä tuli eri-ikäisiltä naisilta ja miehiltä ympäri Suomea ja jopa ulkomailta. Kirjoittajissa oli metsänomistajia ja ihmisiä, joille metsä on muuten vain tärkeä esimerkiksi virkistäytymispaikkana. Monet teksteistä käsittelivät kirjoittajien metsään liittyviä lapsuusmuistoja, useat yhdessä isän kanssa tehtyjä metsätöitä. Tekstien joukossa oli myös runoja.

- On hienoa, että saimme kirjoituskilpailun avulla ihmiset miettimään metsäsuhdettaan ja kirjoittamaan siitä. UPM Metsällä on tänä vuonna pyörinyt televisiossa ja muissa medioissa Metsä jää jälkeesi –kampanja, jonka pääviestinä on Tehdään yhdessä toiveidesi metsä. Olemme kampanjan avulla halunneet aktivoida metsänomistajat miettimään omaan metsänsä ja metsänomistukseensa liittyviä tarpeita ja suunnittelemaan yhdessä UPM Metsän asiantuntijoiden kanssa, miten metsää olisi viisainta hoitaa, sanoo UPM Metsäliiketoiminnan johtaja Sauli Brander.

UPM Metsän verkkopalvelussa metsämaailma.fi:ssä julkaistaan syksyn mittaan Minun metsämuistoni -kirjoituskilpailun satoa. Voittajateksti julkaistaan joulukuun puolivälissä ilmestyvässä UPM Metsän asiakas- ja sidosryhmälehdessä Metsän hengessä.

Siirry metsäkirjastoon lukemaan kirjoituskilpailun satoa.