metsäsijoitus

Metsä on sijoitus, joka kasvaa aina

​Metsäsijoittaminen on tuottavaa, huoletonta ja ekologista. UPM Bonvestan tarjonnasta löydät helposti itsellesi sopivan metsäkohteen. Tarjolla on niin muutaman hehtaarin metsätiloja kuin myös tuhansien hehtaarien sijoittajakohteita eri puolilla Suomea.       

Metsä on vakaa, turvallinen ja tuottava sijoitus
Metsä tarjoaa omistajalleen erinomaisen mahdollisuuden tasaiseen 3-4 prosentin nettotuottoon suhdanteista ja maailmantalouden heilahteluista huolimatta. Metsätilat ovat säilyttäneet arvonsa hyvin, sillä metsän ja puun hintakehitys on vuosien varrella ollut tasaisen nouseva. Puulle myös riittää kysyntää tulevaisuudessakin. 

Metsä on vaivaton ja huoleton sijoitus
Luonto huolehtii metsäsijoituksen kasvusta. Vaikka metsän puuvaraston määrä kasvaa joka vuosi, niin asiantuntevalla metsänhoidolla voit lisätä huomattavasti metsäsi tuottoa. Kun solmit puukauppa- ja metsäpalvelusopimuksen UPM Metsän kanssa, niin metsäammattilaiset hoitavat metsääsi jatkossakin ja puulle on vakaa menekki. 

Metsä on eettinen ja ekologinen sijoitus
Metsän omistaminen on konkreettinen tapa hillitä ilmastonmuutosta. Se on yksi maailman ekologisimmista sijoitusmuodoista, sillä metsän tuotteet ovat kierrätettäviä ja uusiutuvia. Metsä on ja pysyy Suomessa, joten sijoittamalla metsään tuet suomalaista yritystoimintaa ja varmistat ainutlaatuisen luontomme säilymisen.

Metsä on sijoitus henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin
Metsä tarjoaa omistajalleen monenlaista hyötyä. Vakaan rahallisen tuoton lisäksi metsänomistajana voit virkistäytyä, liikkua, metsästää, marjastaa ja sienestää omassa metsässä. 


Jos metsä sijoituskohteena kiinnostaa, klikkaa sisään metsäsijoittamiseen keskittyvälle sivustollemme www.rahakasvaapuissa.fi.

Kaikki myytävät UPM Bonvesta metsätilat löydät osoitteesta www.bonvesta.fi. Tilaa samalla uutiskirjeemme, niin saat tiedon uusimmista myytävistä metsätiloista suoraan sähköpostiisi.