Kumppanuus UPM:n kanssa merkitsee tuottoisaa metsänhoitoa ja onnistuneita puukauppoja

​UPM Metsän palvelukokonaisuus tasoittaa tietäsi kohti tuottoisaa metsänhoitoa ja onnistuneita puukauppoja. Olemme paketoineet palvelumme helposti hahmotettaviksi kokonaisuuksiksi, joita tarjoamme tehtaidemme lähialueiden metsänomistajille. Et osta irrallisia töitä vaan palvelun, jossa asiat saatetaan huolellisesti loppuun asti. Yhteistyö UPM:n kanssa kannattaa, halusitpa sitoutuneen kumppanin tai asiantuntevaa tukea juuri oikealla hetkellä.
Ihminen apunasi
 
Suurin etusi yhteistyöstä UPM:n kanssa on metsäsi parhaaseen tuottoon ja hyvinvointiin omistautunut asiantuntija: sinun metsäasiakasvastaavasi. Jokaisella metsänomistajalla on omat yksilölliset toiveet ja ajatukset omasta metsästään. Metsäasiakasvastaava on henkilökohtainen asiantuntija, ja voit valita, asioitko toimipisteessämme asuinpaikkakunnallasi vai siellä missä metsäsi kasvaa.
 
Paras tieto tukenasi
 
UPM:llä on pitkä kokemus metsänhoidosta; asiantuntemuksemme on kertynyt vuosikymmenien aikana asiakkaidemme ja yhtiön metsien hoitamisen myötä. Kumppaninamme sinulla on käytettävissäsi koko kestävän metsätalouden asiantuntijuutemme. Tätä tietoa jaamme myös kotiin kannettuna, Metsän henki -lehteämme arvostavat niin metsänomistajat kuin muut luonnosta ja metsästä kiinnostuneet.
 
Sähköiset palvelut käytössäsi
 
Käytössäsi ovat monipuoliset sähköiset palvelut myös metsän hoitoon. Esimerkiksi UPM:n verkkometsäsuunnitelma on maksutta Kumppanuusasiakkaidemme käytössä. Tallennamme sinne tekemämme toimenpiteet. Hakkuut ja hoitotoimenpiteet sekä puustotiedot päivittyvät suunnitelmaan automaattisesti metsän kasvun pohjalta.
 
Etua kumppanuudesta
 
Hyödyt säännöllisestä yhteistyöstä myös taloudellisesti. Käyttämällä laadukkaita metsänhoitopalvelujamme varmistat metsäsi hyvän tuoton. Yhteistyö kerryttää myös bonuksia, joita voit käyttää metsäsi arvoa edelleen kasvattavien metsänhoitopalveluiden ostamiseen. Asiantuntijamme neuvoo myös, milloin harvennukset ja metsän uudistaminen ovat ajankohtaisia.
 
UPM Metsä Kumppanuussopimuksen tekeminen sitoo ja hyödyttää. Sillä takaamme metsäsi puille varman menekin suhdanteista riippumatta. Sopimus sisältää myös hintatakuun ja korotetun bonuksen, joita voit käyttää metsäpalvelujemme maksamiseen. Sopimusasiakkaanamme voit myös PEFCTM-sertifioida metsäsi UPM:n hallinnoimaan sertifiointiryhmään, ja halutessasi myös liittyminen UPM:n FSC®-sertifiointiryhmään on vaivatonta, koska metsäsuunnitelmasi on jo UPM:n järjestelmässä.
 
Puukauppa ja metsäpalvelujen osto omien ja metsäsi tarpeiden mukaisesti ilman pitkäaikaista yhteistyösopimusta sujuu kanssamme yhtä lailla vaivattomasti. Soita metsäasiakasvastaavallemme tai palvelukeskukseemme tai lähetä yhteydenottopyyntö tai chattää palvelukeskuksen kanssa. Jokainen puukauppa ja metsäpalveluosto kartuttavat bonusta, joilla voit ostaa palveluja parantaaksesi metsäsi tuottoa.
 
 
 
Palvelukeskuksen yhteystiedot
Puhelin 02041 65100
palvelukeskus@upm.com
Chat toimii esimerkiksi uusimetsanomistaja.fi -sivuston kautta
Palvelee arkisin kello 8–20 ja lauantaisin kello 9–14