Helsingin metsäpalvelutoimisto UPM Metsä

Kokonaispalvelua pääkaupunkiseudun metsänomistajille

​Metsäasiakasvastaavat Johanna Haapala ja Markus Männistö sekä metsäasiakasneuvoja Anneli Taavila palvelevat pääkaupunkiseudun metsänomistajia UPM:n Helsingin metsäpalvelutoimistossa. 
​Pääkaupunkiseudulla on metsänomistajia peräti 30 000, joiden metsät sijaitsevat ympäri Suomea. Metsänomistaja voi halutessaan hoitaa kaikki metsäasiansa UPM:n Helsingin metsäpalvelutoimistossa.

- Asiakkaan kanssa tehtävä alkukartoitus metsän tilanteesta ja asiakkaan toiveista ja tavoitteista on hyvin tärkeä. Me annamme asiantuntijan arvion mitkä ovat metsien mahdollisuudet, ja metsänomistaja päättää mihin suuntaan hän haluaa metsiään kehittää, kertoo metsäasiakasvastaava Johanna Haapala.

Helsingistä käsin metsäasiakasvastaava välittää metsänomistajan tarpeet ja toiveet metsän sijaintikunnassa oleville UPM:n metsäammattilaisille, jotka tuntevat toimialueensa metsät läpikotaisin.

Helsingin metsäpalvelutoimisto järjestää asiakkaille myös metsäretkeilyjä sekä tilaisuuksia eri aiheista, esimerkiksi veroasioista, metsän ja metsäomaisuuden hoidosta sekä metsänomistusmuodoista. Myös UPM:n uudet metsäpalvelutuotteet kuten FSC®-ryhmäsertifiointi yksityismetsänomistajille ja UPM Yhteismetsät kiinnostavat pääkaupunkiseudun metsänomistajia.

Helsingin metsäpalvelutoimisto sijaitsee UPM:n pääkonttorin alakerrassa Etelä-Esplanadilla Kauppatorin kupeessa. Metsäasiakasvastaavien yhteystiedot löydät kontaktihaulla.