Vietä virkistävä lomapäivä – lähde kesäretkelle!

​Metsänomistajankin on hyvä välillä päästää irti arjesta ja ottaa rennosti. Listasimme mielenkiintoisia kesämatkakohteita, joissa kannattaa lomapäivinä vierailla.

​Asuntomessut järjestetään Jyväskylässä 11.7.-10.8. Jos matkustat messuille Tampereen suunnasta, voit Muuramen kohdalla nähdä UPM Silvestan metsureita ja yrittäjiä maisemointitöissä.
www.asuntomessut.fi

Mustilan arboretumissa Elimäellä on Suomen vanhin puulajipuisto. Siellä pääset tutustumaan eksoottisiin havupuumetsiköihin sekä ihailemaan alppiruusuja ja atsaleoja, joita kukkii Mustilassa sadoittain.
www.mustila.fi

Kouvolan kupeessa sijaitsee vertaansa vailla oleva Verlan vanha pahvitehdas. Verla on maailmanperintökohde ja toimii nykyään museona. Sen vaiheikkaaseen historiaan voi tutustua opastetuilla kierroksilla. Myös majoittuminen on Verlassa mahdollista. Kouvolassa kannattaa ehdottomasti vierailla myös Repoveden kansallispuistossa ja UPM:n Aarnikotkan metsässä.
www.verla.fi
www.verlanmokit.fi
Lue lisää Repoveden kansallispuistosta

Lusto Punkaharjulla on metsäkulttuurin valtakunnallinen erikoismuseo ja tiedekeskus. Luston monipuoliset näyttelyt kertovat metsän merkityksestä ja metsäkulttuurin kehittymisestä. Tee retki Lustoon koko perheen voimin. Nähtävää riittää niin lapsille kuin aikuisillekin.
www.lusto.fi

Lähde mukaan UPM:n metsämatkalle Tarttoon 19.-21.9! Ikimuistoisella matkalla on mahdollista osallistua mielenkiintoisille seminaareille ja retkille, tutustua kaupunkiin sekä keskustella asiantuntijoiden kanssa. Ilmoittautumiset matkalle alkavat elokuun alussa.
Lue lisää matkasta