Kesä saa metsänhoitotyöt täyteen vauhtiin

​Metsänuudistamisessa ja taimikonhoidossa työt käynnistyivät toukokuussa eri puolilla Suomea. Mitä hyvää sinä voisit tehdä metsällesi tämän kesän aikana? Meiltä saat kaikki metsänhoitotyöt vaivattomasti joko palvelupaketteina tai yksittäisinä metsäpalveluina.

UPM Metsänuudistaminen on juuri sinun metsällesi räätälöity palvelupaketti. Saat yhdellä sopimisella kiinteään hintaan laadukkaan työn, maanmuokkauksen ja siementen kylvön tai UPM Joroisten taimitarhan laatutaimet istutettuina. Näin varmistat hyvän alun tuottavalle metsälle. Paikallinen metsäasiakasvastaavasi kertoo, millainen uudistamistapa sopii parhaiten metsääsi. Kaikki uudistamisen työlajit ovat tilattavissa myös yksittäisinä palveluina. 

Kaipaavatko taimikkosi harvennusta?

Taimikonhoitoon tarjoamme niin metsurityönä tehtäviä kuin myös koneellisia vaihtoehtoja.  Metsäasiakasvastaavasi neuvoo mielellään, mitä taimikossa pitäisi tehdä ja milloin, jotta taimikon kehitys tuottavaksi puustoksi ei hidastu. Räätälöimme UPM Taimikonhoito  -pakettiin oikean menetelmän taimikon iän, kasvupaikan ja puulajin mukaisesti.

Kiinnostaako sinua koneellinen metsänhoito? Ehdit tilaamaan konetyön vielä tälle kesälle.

Metsäpalveluvalikoimassamme on tarjolla koneellinen puunistutus, konekitkentä taimikon varhaishoitoon sekä taimikon koneellinen perkaus. Sopivilla kohteilla konetyö on kannattava vaihtoehto. Koneelliset vaihtoehdot voidaan sisällyttää niin taimikonhoidon kuin metsänuudistamisen palvelupaketteihin.  

UPM Tuottotaimikko on palvelupaketti, joka sisältää maanmuokkauksen, laatutaimet taimitarhaltamme ja niiden koneellisen istutuksen sekä konekitkennän 4-6 vuoden kuluttua istutuksesta. Konetyönä tehtävät työvaiheet nopeuttavat viljelyketjua, sillä muokkaus ja istutus tehdään samanaikaisesti. Tilaamalla paketin varmistat oikea-aikaisen varhaishoidon ja sitä kautta metsänuudistamisen onnistumisen. Voit tilata meiltä koneellisen puunistutuksen tai taimikon konekitkennän vielä tälle kesälle.

Lue lisää koneellisesta metsänhoidosta:
Koneellinen puunistutus
Konekitkentä 

Saat lisätietoja ja tarkemmat kohdekohtaiset hintatiedot metsäasiakasvastaavaltasi. Hän kertoo sinulle myös parhaat neuvot miten huolehdit metsäsi hyvinvoinnista. Klikkaa yhteystietohakuun ja ota meihin yhteyttä. Voit myös lähettää yhteydenottopyynnön, niin me soitamme sinulle.