Metsäpalveluilla helpotusta arkeen

Metsänhoito on innostavaa, mutta vaatii hieman aikaa ja osaamista. Metsäpalvelut tuovat helpotusta metsänomistajan arkeen. UPM:ltä saat asiantuntevaa palvelua metsäsi hoitoon. ​

​Metsänomistajan omilla metsänhoitovalinnoilla voi suuresti vaikuttaa siihen, millaiseksi metsä kehittyy. Oikeaan aikaan toteutetuilla toimenpiteillä varmistetaan kustannustehokkaasti puiden elinvoimaisuus, metsän kasvukyky sekä laajasti myös metsään liittyvien virkistys- ja luontoarvojen toteutuminen. Metsä ja aktiivinen metsänhoito innostaa ja kiehtoo kokonaisvaltaisesti: metsästä saa iloa, tuloa ja virkistystä.

UPM tarjoaa metsänomistajalle apua metsänhoitotöihin. Apu voi olla metsänomistajan neuvontaa ja opastusta omatoimiseen työhön, osallistumista joidenkin raskaimpien ja vaativimpien töiden toteutukseen tai sitten kokonaispalveluna kaikki työlajit kattavaa metsänomistajan tavoitteiden mukaista metsänhoitoa, kertoo UPM:n metsäpalvelupäällikkö Panu Kärkkäinen.

UPM:n metsänhoito-osaamista on yli sadan vuoden ajan testattu ja kehitetty yhtiön oman lähes miljoonan hehtaarin metsäalalla. Metsänhoitotöiden suunnittelun ja toteuttamisen vankka osaaminen ja kokemus ovat sellaisenaan käytössä myös asiakasmetsissä.
 
Metsänomistajan toiveiden mukaisesti UPM Metsäpalveluista räätälöidään aina sopiva kokonaisuus. Palvelun sisältö ja kustannukset sovitaan aina asiakkaan kanssa ennen töiden toteuttamista. UPM Metsäpalvelut ovat helppo, laadukas ja turvallinen itsenäisen metsänomistajan valinta.
 
Lue lisää UPM Metsäpalveluista.