Uusi metsäverkkopalvelu käyttöösi

​Metsäasioiden hoito on nyt entistä vaivattomampaa. UPM tarjoaa uuden kanavan metsäasioiden hoitoon. Metsämaailma.fi on tehokkaasti toimiva asiakkuudenhoitokanava, joka mahdollistaa täysin sähköisen asiakkuuden.

Metsämaailman kohderyhmänä ovat suomalaiset metsänomistajat ja UPM rakentaa siitä markkinoiden parasta metsäverkkopalvelua. Toiveena ja tavoitteena on, että metsämaailma.fi nousee keskeiseksi metsäasioiden seurantapalveluksi. Metsämaailma.fi korvaa nykyisen puukauppa.com-sivuston.

Sekä metsänomistajalle että metsäteollisuudelle on tärkeää luoda mahdollisimman läpinäkyvä ja reaaliajassa toimiva metsäasioiden seurantapalvelu. Tavoitteena on ollut aikaansaada tehokkaasti toimiva asiakkuudenhoitokanava, jonka avulla päästään haluttaessa täysin sähköiseen asiointiin.

– Kaikkia metsänomistajia ei tavoiteta perinteisin keinoin. Erityisesti uusi metsänomistajasukupolvi arvostaa sähköisiä palveluja. He käyttävät verkkoa aktiivisesti niin tiedonhankintaan kuin päätöksentekoonkin. Heillä on myös uudenlaisia palvelutarpeita, ja he odottavat nopeaa asioiden hoitoa. Juuri näihin tarpeisiin UPM Metsämaailma vastaa, kertoo UPM:n metsäpalvelupäällikkö Panu Kärkkäinen.

Uuden verkkopalvelun tärkeimmät osiot ovat Minun Metsäni sekä Puukauppa ja Metsäpalvelut.
Minun Metsäni sisältää kiinnostavia työkaluja oman metsäomaisuuden hoitoon ja hallintaan ja toimii kanavana metsäasioiden aktiiviseen hoitoon. Mukana on muun muassa laskuri, jolla voi laskea metsän tuottoa ja suunnitella toimenpiteiden oikeaa ajoitusta. Puukauppa ja Metsäpalvelut on UPM:n verkkokauppa, jossa voit jättää tarjouspyynnön puukaupasta tai tilata metsäpalveluja. Tämä antaa metsänomistajalle mahdollisuuden asioida ajasta ja paikasta riippumatta.

– UPM Metsämaailma sisältää käyttäjälle monia hyödyllisiä toiminnallisuuksia. Sivustolla voi hallita omaa metsäomaisuuttaan: tarkastella puukaupan ja metsänhoidon sopimuksia ja optimoida ja vertailla erilaisten toimenpiteiden ajoitusta sekä niiden taloudellisia vaikutuksia. Puukauppa ja metsäpalvelut -osio on joustava kanava hakkuisiin ja metsänhoitotöihin, Kärkkäinen sanoo.