« Takaisin

UPM Blogin kirjoittajat

  • personimage
    Päivi Mäki
    Kaupunkilaismetsänomistaja


    Päivi Mäki on tamperelainen kaupunkilaismetsänomistaja. Hänen oma metsäpalstansa sijaitsee kotiseudulla Pohjois-Suomessa. Lähivuosien tavoite on oppia tekemään käytännön metsänhoitotöitä omin käsin.
  • personimage
    Eija Kuusisto
    Asiakkuuspäällikkö


    Eija Kuusistolla on monipuolinen ja pitkä kokemus metsätalouden kiemuroista. Asemapaikka hänellä on Helsingissä, mutta toimintaympäristö kattaa koko UPM Metsän toiminta-alueen Suomessa. Uutena haasteena on FSC®-sertifioinnin käyttöönotto yksityismetsissä.
  • personimage
    Heikki Kalvila
    Lakipalvelupäällikkö


    Heikki Kalvila on UPM:n metsäliiketoiminnan lakipalvelupäällikkö ja koulutukseltaan juridiikkaan suuntautunut kauppatieteiden maisteri. Talouden ja juridiikan liikeradat yhdistyvät hänen monipuoliseen kokemukseen metsävarallisuuden hallinnasta.
  • personimage
    Tapani Huttunen
    Puunostaja


    Tapani Huttunen toimii puunostajana Etelä-Pirkanmaalla Nokian ja Vesilahden alueilla.
  • personimage
    Pasi Hakkarainen
    Metsätalouspäällikkö


    Pasi Hakkarainen on Jyväskylän metsäpalvelutoimiston metsätalouspäällikkö. Aikaisemmin hän on toiminut UPM:n palveluksessa metsäpalvelupäällikkönä ja puunostajana.
  • personimage
    Jyri Schildt
    Metsänhoitopäällikkö


    Jyri Schildtillä on vankka kokemus metsänhoidosta ja –metsätaloudesta: 28 vuotta UPM:n ja sen edeltäjäyhtiöiden palveluksessa. Hän vastaa UPM:n omistamien metsien hoidosta Suomessa, ja on myös itse metsänomistaja.
  • personimage
    Jorma Saarimaa, UPM
    Maankäyttöjohtaja


    Jorma työskentelee maankäyttöjohtajana UPM metsäliiketoiminnassa. Hän on ollut mukana uutta metsälakia valmistelevissa metsienkäsittelyn monipuolistamistyöryhmissä. Metsänhoitaja Jorma Saarimaalla on yli 30 vuoden kokemus metsäalalta.
  • personimage
    Panu Kärkkäinen, UPM
    Puumarkkinapäällikkö


    Panu on UPM:n puumarkkinapäällikkö ja hän vastaa yksityispuukaupan koordinoinnista ja kehittämisestä. Hän viihtyy metsässä myös vapaa-ajallaan; silloin hänen kädessä heiluu kynän sijasta marjanpoimuri, raivaussaha tai kartta ja kompassi.
  • personimage
    Matti Maajärvi, UPM
    Ympäristöasiantuntija


    Matti työskentelee ympäristöasiantuntijana UPM:n ympäristötoiminnossa. Metsäsertifiointiin liittyvät asiat ovat osa hänen toimenkuvaansa. Koulutukseltaan Matti on metsänhoitaja ja työkokemusta metsäteollisuudesta hänellä on noin viiden vuoden verran.
  • personimage
    Riitta M. Väisänen, UPM
    Myyntipäällikkö


    Riitta on työskennellyt UPM:ssä ja edeltäjäyhtiöissä jo neljännesvuosisadan ajan erilaisissa metsätalouden tehtävissä. Riitan työpöytä on Lappeenrannassa, mutta nykyinen työ metsätilamyynnin parissa kuljettaa sinne, missä asiakkaat ja myytävät tilat ovat.
  • personimage
    Johanna Haapala, UPM
    asiakaspalvelupäällikkö


    Johanna työskentelee Helsingissä UPM:n pääkonttorin kupeessa sijaitsevassa metsäpalvelutoimistossa ja hoitaa pääkaupunkiseutulaisten metsäasioita. Hän on opiskellut Helsingin yliopistolla metsätieteitä pääaineenaan metsäpatologia.
  • personimage
    Janne Kukkura, UPM
    Kehitysasiantuntija


    Janne toimii kehitysasiantuntijana Itä-Suomessa. Hän on työskennellyt myös aluehankintapäällikkönä vastaten puunhankinnan yrittäjäsopimuksista ja -yhteistyöstä. Tällä hetkellä suuren hyötykuorman puutavara-autohanke on osa hänen työtään.
  • personimage
    Paula Savonen, UPM
    Markkinointi- ja asiakkuuspäällikkö


    Paulalla on yli kymmenen vuoden kokemus erilaisista markkinoinnin ja viestinnän tehtävistä. UPM:llä hän on työskennellyt mm. talous- ja ympäristöviestinnän parissa. Metsän markkinointia ja asiakashallintaa Paula siirtyi vetämään keväällä 2014.
  • personimage
    Pekka Rajala, UPM
    Sidosryhmäjohtaja, metsäasiat, Suomi


    Pekalla on vankka kokemus puunhankinnasta UPM:ssä ja sen edeltäjäyhtiöissä. Yksi hänen nykyiseen vastuualueeseensa kuuluvista asioista on kehittää puumarkkinoita ja keinoja aktivoida metsänomistajia.
  • personimage
    Matti Toivakainen, UPM
    Aluejohtaja, Keski-Suomen integraattialue


    Matti Toivakainen vastaa yhteistyöstä keskisuomalaisten metsänomistajien kanssa sekä siitä, että paikalliset tehtaamme saavat riittävästi lähipuuta paperin, vanerin ja sahatavaran valmistukseen
  • personimage
    Timo Korpio, Dextra
    Työterveyslääkäri


    Timo toimii työterveyslääkärinä Dextra Lääkärikeskuksessa Valkeakoskella
  • personimage
    Sami Oksa, UPM
    Ympäristöpäällikkö


    Sami Oksa on UPM Metsän ympäristöpäällikkö ja vastaa ympäristöasiosta ja kestävästä kehityksestä
  • personimage
    Esa Korhonen, UPM
    Aluejohtaja


    Esa Korhonen vastaa puunhankinnasta yksityismetsänomistajilta UPM:n tehtaille Itä-Suomessa.
  • personimage
    Rauli Karppinen, UPM
    Puunhankinnan suunnittelupäällikkö


    Rauli Karppinen on puunhankinnan suunnittelupäällikkö, joka vastaa puuvirtojen suunnittelusta, sekä raidelogistiikan ohjaamisesta. Hän on myös itse pienen metsätilan omistaja.
  • personimage
    Sari Mannonen, UPM
    Myynti- ja markkinointijohtaja


    UPM Biopolttoaineet
  • personimage
    Pertti E. Toivanen, UPM
    Metsäasiantuntija


    Kirjoittaja on kuopiolainen metsäasiantuntija, joka katselee tätä maailmaa huumorilasien läpi mottonaan "jotta voisit lentää, on rohkeutesi oltava hiukan pelkoa suuremman."
  • personimage
    Aili Piironen, UPM
    Viestintäpäällikkö


    Puunhankinnan ja metsätalouden viestintäpäällikkö, joka liikkuu mielellään luonnossa ja viettää lomansa marjanpoimintasesongin aikana
  • personimage
    Tapani Juuti
    UPM, kehityspäällikkö


    Tapani on kehityspäällikkö UPM Metsän markkinoinnissa ja asiakastuessa, päävastuualueena sähköiset palvelut. Hän harrastaa maastopyöräilyä, hiihtoa, kaukalopalloa ja lukemista.
  • personimage
    Jukka-Pekka Pitkäniemi, UPM
    Metsäsuunnitteluasiantuntija


    Jukka-Pekka työskentelee metsäsuunnitteluasiantuntijana Tampereella ja huolehtii UPM:n metsänomistaja-asiakkaiden metsäsuunnitelmien toimitusprosessin ja verkkometsäsuunnitelman toimivuudesta.
  • personimage
    Krista Taimioja, UPM
    Metsäasiakasvastaava


    Metsäpalveluita myyvä Krista toimii Jyväskylässä metsäasiakasvastaavana. Hänen työtehtäviinsä kuuluvat lisäksi puun osto.
  • personimage
    Satu Kivioja, UPM
    Markkinointisuuunnittelija


    Satu on markkinointisuunnittelija, joka vastaa mm. Metsämaailman sisällöstä. Akkujaan hän lataa liikkumalla monipuolisesti ja innostaa myös muita siihen. Hän on hyvinvointi- ja kuntosalivalmentaja sekä personal trainerin opinnot ovat menossa.
  • personimage
    Aino Koukku, UPM
    Metsänhoidon koneellistamisen projektipäällikkö


    Aino toimii koneellisten metsänhoitotöiden parissa tavoitteenaan lisätä tietoutta niin UPM:läisten kuin myös yksityismetsänomistajien kesken. Koneellisen metsänhoidon edistäminen ja uusien menetelmien kehittäminen kuuluvat myös Ainolle.
  • personimage
    Jaakko Lehtinen, UPM
    Metsäneuvonta-asiantuntija, Metsänomistajapalvelut


    Jaakko hoitaa UPM Metsän metsänomistajapalveluissa mm. metsäverotukseen ja tila-arvioihin liittyviä asioita. Lisäksi hän on mukana erilaisissa projekteissa koskien metsänomistajille suunnattuja palveluita.
  • personimage
    Timo Lehesvirta, UPM
    johtaja, kansainväliset metsäasiat


    Timo tuntee metsien käytön eri näkökulmat syvällisesti ja hyödyntää myös itse monipuolisesti metsän ekosysteemipalveluja.
  • personimage
    Juha-Matti Valonen, UPM
    Ympäristöasiantuntija


    Jussi tuntee metsäluonnon. Se on hänen työnsä ja myös tärkeä osa vapaa-aikaa.