Metsän Henki

 

Metsän hengen vuoden 2017 kakkosnumeron teema ovat yrittäjät - Suomen metsätalouden ainutlaatuinen vahvuus. Yrittäjien rooli osana UPM:n toimitusketjua on suuri ja heidän toimintansa metsänomistajien suuntaan on hyvin näkyvää.

Yrittäjäasian lisäksi lehdessä on juttua metsänomistaja ja avainyrittäjä Matti Valtoahosta, HCT-rekoista sekä laadukkaan metsänhoidon vaikutuksista metsän tuottoon.

Suosittu infograafi havainnollistaa taimen kasvun elinvoimaiseksi metsäksi. Kysymys&vastaus-palstalla puolestaan paneudutaan taimikonhoitoon.​

Suosittu infograafi havainnollistaa taimen kasvun elinvoimaiseksi metsäksi. Kysymys&vastaus-palstalla puolestaan paneudutaan taimikonhoitoon.


Lehteen voi tutustua netissä. Issuusta löytyvät myös kaikki aikaisemmat Metsän hengen numerot.

Katso myös videot

Anna palautetta

Kehitämme lehteämme jatkuvasti tarjotaksemme lukijoille hyödyllistä ja kiinnostavaa asiaa. Voit osallistua lehden kehitystyöhön lähettämällä mielipiteesi ja toiveesi lehden sisällöstä osoitteeseen metsaviestinta@upm.com.​ 

Metsän henki on UPM:n asiakaslehti metsänomistajille ja metsäisistä asioista kiinnostuneille. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Seuraava lehti ilmestyy syyskuussa 2017. Pysyt ajan tasalla uutisistamme ja tapahtumistamme tilaamalla uutiskirjeemme.


Kysy lisää

Tutustu myös metsäkirjastomme tietopaketteihin ja sivustoomme www.uusimetsanomistaja.fi

Metsäomaisuutesi hoitoon liittyvissä asioissa ota yhteyttä paikalliseen metsäasiakasvastaavamme

Uusin Metsän henki digilehtenä

Aiemmin ilmestyneet lehdet

 

 Anna palautetta lehdestä

 

​Lähetä palautetta lehdestä osoitteeseen metsaviestinta@upm.com

Palautteen antaneiden kesken arvomme Finlaysonin pyyhkeitä.

 

 Osoitteenmuutokset

 

UPM:n asiakkaat tekevät osoitteenmuutoksen omalle metsäasiakasvastaavalleen, Metsämaailman yhteydenottopyyntölomakkeella tai puhelimitse 0204 16 121.

Muut tilaajat voivat tehdä osoitteenmuutoksen sähköpostitse osoitteeseen metsalehtitilaus@upm.com, Metsämaailman yhteydenottopyyntölomakkeella tai puhelimitse 0204 16 121

 

Uusi upmmetsä.fi on avattu