Metsän kasvatus ja FSC®

Suomen FSC®-yhdistyksen pääsihteeri Anniina Kostilainen ja UPM:n metsäasiantuntija keskustelevat FSC-sertifioidun metsän kasvatuksesta, mitä näkökulmia taimikkoa ja nuorta metsää hoidettaessa otetaan huomioon. UPM tarjoaa asiakkailleen mahdollisuutta liittyä UPM:n FSC®-sertifiointiryhmään (FSC®-C109750). Lue lisää Metsämaailmasta.
 
 
 
Lue koko artikkeli

Aiheeseen liittyvät artikkelit

UPM Metsäsertifiointipalvelu, Uudistushakkuu ja FSC®, Metsäsertifiointi, FSC® Metsäsertifiointi, FSC®-leimikon suunnittelu
 • Video

 • Pieni metsäsanasto

  • F M

   Metsänhoito

   Kaikki ne metsissä tehtävät työt, joiden tarkoituksena on uudistaa tai kasvattaa metsiä kestävästi sekä edistää luonnon monimuotoisuutta ja metsien monikäyttömahdollisuuksia.

   Metsäsertifiointi

   Vapaaehtoisuuteen perustuva sopimus, jonka perusteella riippumaton osapuoli tarkastaa (auditoi), että sertifiointiin sitoutuneet tahot toimineet kansallisesti sovittujen kriteerien mukaisesti. Metsäsertifioinnilla osoitetaan metsäteollisuuden asiakkaille, että metsästä saatavat raaka-aineet on tuotettu ekologisesti ja sosiaalisesti kestävällä tavalla. Lähes kaikki Suomen metsät on sertifioitu.