Metsäpalvelu

UPM tarjoaa metsänomistajille laajan valikoiman laadukkaita metsäpalveluita. Metsäpalveluista löydät ratkaisun esimerkiksi puukauppaan, puuntuotannon tehostamiseen, luonto- ja virkistysmahdollisuuksien kehittämiseen, tonttimyyntiin sekä lakiosaamista vaativiin kysymyksiin.

Suomen suurimpana yksityismetsien omistajana UPM on kehittänyt aktiivisesti metsänhoitomenetelmiä. Parhaita käytäntöjä ja omia laadukkaita resursseja hyödynnetään myös asiakkaidemme metsissä. Kaikissa UPM Metsäpalveluissa huomioidaan luonnon monimuotoisuuden säilyttäminen ja ympäristö- sekä sosiaalinen vastuu.

Tutustu metsänhoitopalveluihimme, joita ovat muun muassa UPM Metsänuudistaminen, UPM Taimikonhoito ja UPM Metsänlannoitus. Klikkaa Metsäpalvelut -sivulle ja tutustu kaikkiin palvelupaketteihimme ja yksittäisiin metsäpalveluihimme.  

Metsäasiakasvastaavamme auttavat sinua tekemään metsästäsi sellaisen kun haluat. Voit valita haluatko toteuttaa metsäsi vaatimat toimenpiteet itse, yhdessä meidän kanssamme vai tilata työt kokonaan metsäpalveluna asiantuntijoiltamme. Kaikenlaisille metsille, metsänomistajille ja tavoitteille löytyy sopivin ratkaisu.

Käänny asiantuntijamme puoleen – yhteystietomme löydät kätevästi paikkakunnan nimen mukaan yhteystiedot sivulta»    


 

Lue koko artikkeli

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Lannoitus, UPM Metsänuudistaminen, UPM Taimikonhoito, Metsäpalvelut. Tehdään yhdessä toiveidesi metsä. , Metsän henki 2013
Metsäpalvelu
  • Pieni metsäsanasto

    • M

      Metsäpalvelu

      Metsäpalvelut tuovat helppoutta, varmuutta ja turvallisuutta metsänomitukseesi! UPM Metsäpalvelut joustavat asiakkaan tarpeiden mukaan: ne voivat olla taimikonhoidon tavoin yksittäisiä töitä tai kokonaisia toimenpideketjuja kuten metsänuudistaminen tai metsänlannoitus. Metsäpalveluihin kuuluvat myös vaativaa erityisosaamista sisältävät laki- ja asiantuntijapalvelut.